Zakres Przegladow
Zakres Przegladow
tak mam pakiet serwisowy, ale pomalu trzeba sie przygotowywac co i kiedy samemu trzeba bedzie robic albo zaplanowac
fajnie by bylo to tez podczepic np tam gdzie jest dokument z homologacja
Serio???
Ty tak serio? Ja nie pytalem o to ile oleju i co ile wymieniac …. Bardziej w stylu kiedy swiece kiedy rozrzad kiedy olej w skrzyni itd itp ….ArKos pisze: ↑15 paź 2022, 12:07Serio???
Bo nie szukałeś...
viewtopic.php?f=28&t=809&p=9049#p9049
W pozostałych postach w tym dziale są informacje o interwałach wymiany oleju w skrzyni itp. Tylko poprzeglądać trzeba.
w takim razie po co sens tego forum jezeli kazdy moze sobie wszystko znalezc w sieci ?
Widzisz w tym samym celu zadalem pytanie 2 lata temu. No i dostalem odpowiedz od wladz forum jaka dostalem. Dziwne ze mnie nie zablokowali po moich odpowiedziach. Wtedy niestety przestalem juz tak czesto tu zaglądać i sie udzielac. Do dzisiaj nikt nic nie napisal. Wiec albo takowe informacje nie istnieja albo wszyscy sluchaja sasiadow pseudomechanikow ktorzy karza wymieniac olej po kazdym niedzielnym wyjezdzie do kosciola. Coz zrobic. Powodzenia zycze bl nie mam nic do powiedzenia na temat twojego silnikaT3st3r pisze: ↑25 sie 2024, 18:10 Nie moogę znaleźć zakresu przeglądów dla skody Karoq 1,5TSI
Chdzi mi o szczegółowy zakres np że wymiana oleju co 2 lata lub 30 000 km - to wiem ale że świece zapłonowe tpo co ... ile km? lub lat?
Płyn hamulcowy dla przebiegu km lub lat ??
Płyn chłodzący ...?
Rozrząd ... co ile km (tu serwis mówi że mają auta co mają 300 000 km i nie wymieniały jeszcze rozrządu - bo tak mocne są ;P ) czy to prawda??
itp itd ....
pasek akcesoriów, pompa wody, i jeszcze coś by się też znalazło a nigdzie tego nie ma - google mało i bardzo lakoicznie o tym mówi - są przekierowania do forów ale tam też nie ma jasnych odpowiedzi, przeważnie zapytaj google i koło się zamyka ...
Może ktoś ma więcej informacji bardziej konkretnych
Kiedyś przy zakupie otrzymywało się książkę papierową w której był opis a teraz wszystko elektronicznie ale opisu to już ....
Z wyrazami szacunku
Pozdro
Cześć.T3st3r pisze: ↑25 sie 2024, 18:10 Nie moogę znaleźć zakresu przeglądów dla skody Karoq 1,5TSI
Chdzi mi o szczegółowy zakres np że wymiana oleju co 2 lata lub 30 000 km - to wiem ale że świece zapłonowe tpo co ... ile km? lub lat?
Płyn hamulcowy dla przebiegu km lub lat ??
Płyn chłodzący ...?
Rozrząd ... co ile km (tu serwis mówi że mają auta co mają 300 000 km i nie wymieniały jeszcze rozrządu - bo tak mocne są ;P ) czy to prawda??
itp itd ....
pasek akcesoriów, pompa wody, i jeszcze coś by się też znalazło a nigdzie tego nie ma - google mało i bardzo lakoicznie o tym mówi - są przekierowania do forów ale tam też nie ma jasnych odpowiedzi, przeważnie zapytaj google i koło się zamyka ...
Może ktoś ma więcej informacji bardziej konkretnych
Kiedyś przy zakupie otrzymywało się książkę papierową w której był opis a teraz wszystko elektronicznie ale opisu to już ....
Z wyrazami szacunku
Pozdro