Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Moja bryka ponoc jest w drodze do importera. Ech trwalo to 7 miechow. Teraz ponoc jeszcze jakies 2 tygodnie i bedzie mozna odbierac
Witajcie. Ja dzisiaj dostałem telefon, że Skoda jest już w salonie. Teraz tylko formalności związane z rejestracją, ale to załatwiam sam. Zamawiałem 4.11.2022 - Style 1.5 TSI DSG
Mój tez ponoć już wyprodukowano .8 msc od zamówienia . Czekam na informację kiedy zostanie dostarczony i przygotowany do odbioru .
-
Daro123123
- Samochód: Skoda Karoq Sportline 1.5 dsg
Witam
Zamawiany 17 lutego, jutro do odbioru.
Sportline 1,5 TSI DSG Czerwień Velvet
Travel Assist, pakiet Tech Amundsen, pakiet Simply Clever.
Zamawiany 17 lutego, jutro do odbioru.
Sportline 1,5 TSI DSG Czerwień Velvet
Travel Assist, pakiet Tech Amundsen, pakiet Simply Clever.
Moje zamówienie z 04.03. i cisza....... po zapytaniu u sprzedawcy podobno jest na bardzo wczesnym etapie zamówienia we fabryce.
Dziś do mnie dzwonił sprzedawca. Data produkcji - początek lipca. Więc do odbioru druga połowa lipca ewentualnie początek sierpnia. Data zamówienia to 23.02. 1.5TSI Style, automat, beżowa eko-skóra 

Karoq w domu , po 8 msc i 10 dniach od zamówienia. Cena samochodu z dnia umowy , pakietu serwisowego również .
Dzień dobry.
Auto zamówione 28.02.2023 w salonie w Tychach. Teoretyczny tydzień produkcji 13/2023
). Jak dotąd cisza.
Zamawiał ktoś może w tym salonie?
Auto zamówione 28.02.2023 w salonie w Tychach. Teoretyczny tydzień produkcji 13/2023
Zamawiał ktoś może w tym salonie?
Z manualną skrzynią biegów jest problem, ponoć nie przyjmują już zamówień. Pewno to przedłuża to czas oczekiwania ,ale nie martw się , ja zamawiałem we wrześniu i dopiero dostałem. Masz jeszcze 5 msc czasu żeby mi dorównać