U mnie taka historia ze zamówiłem w końcu listopada, i do tej pory nie potrafią mi podać terminu. 1.5 TSI DSG + troche dodatkow. Raz juz mi podali termin, a pozniej sie wycofali ze " wypadł" .W koncu sie wkurzylem i kupilem "gotowca" w innym salonie. Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem
Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Czesc Wszystkim.
U mnie taka historia ze zamówiłem w końcu listopada, i do tej pory nie potrafią mi podać terminu. 1.5 TSI DSG + troche dodatkow. Raz juz mi podali termin, a pozniej sie wycofali ze " wypadł" .W koncu sie wkurzylem i kupilem "gotowca" w innym salonie. Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem
Decyzja o zakupie: listopad 2017
Zaliczka: 14 grudnia 2017
Poprawki wyposażenia: do 20 lutego 2018
Produkcja: do 29 marca 2018 (wg dealera)
Transport do Poznania: 13 kwietnia 2018
Transport do Rybnika: 21 kwietnia 2018
Wydanie: 26 kwietnia 2018
Jest w domu
1,5 TSI style, DSG, czarny i wiele innych gadżetów. Teraz testy.
Zaliczka: 14 grudnia 2017
Poprawki wyposażenia: do 20 lutego 2018
Produkcja: do 29 marca 2018 (wg dealera)
Transport do Poznania: 13 kwietnia 2018
Transport do Rybnika: 21 kwietnia 2018
Wydanie: 26 kwietnia 2018
Jest w domu
1,5 TSI style, DSG, czarny i wiele innych gadżetów. Teraz testy.
Zbyszek pochwal się bryczką w dziale nasze auta.
Dzisiaj z salonu dostałem informację że nie można już zamawiać z 1.5 TSI
Pod koniec lipca będzie można ponownie zamawiać.
Przemo - tymczasem "kminię" wyposażenie mech. i IT. Lubię ale jest tego na maxa, więc trzeba czasu. Asystenci, DSG, connect, Columbus, łopatki, DAB+, car connect itd. Dla mnie to wyzwanie.
Do zaś.
Do zaś.
Nie można od połowy marca niestety. Dopiero po 30 tygodniu będzie wiadomo kiedy będzie można...sev pisze:Dzisiaj z salonu dostałem informację że nie można już zamawiać z 1.5 TSI![]()
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
-
Kristofer71
Skoda Karoq 1.5 TSI manual STYLE + Alarm, Amundsen i koło zapasowe zamówiona 20.02.2018 termin produkcji ustalono na 23 tydzień
Przedziwne te terminy.
Mój Karoq Style 1.5 DSG, + Pakiet komfort, + pakiet asystentów, +zwykła tapicerka+ inne dodatki, zamówiony w połowie listopada miał być początkowo w 13 tygodniu, potem 15, potem 17, potem 19, a teraz dealer mówi ,że powinien być w połowie maja! To jest kpina! Mam nadzieję, że po odebraniu okaże się, że warto było czekać...
Mój Karoq Style 1.5 DSG, + Pakiet komfort, + pakiet asystentów, +zwykła tapicerka+ inne dodatki, zamówiony w połowie listopada miał być początkowo w 13 tygodniu, potem 15, potem 17, potem 19, a teraz dealer mówi ,że powinien być w połowie maja! To jest kpina! Mam nadzieję, że po odebraniu okaże się, że warto było czekać...
Chyba ten sam dealer co mój :/Szaraq pisze: ↑27 kwie 2018, 21:32 Przedziwne te terminy.
A sami chociaż informują o opóźnieniach czy musisz naciskać?
P.S. autko jest super, na pewno Ci się spodoba
ja będe zamawiał sierpień/wrzesień aż sie boje terminu ;/