Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Do Skodziarz: o niczym sami nie informują! Nawet nie oddzwaniają zgodnie z umową. Każdą informację muszę wyciągać od dealera dzwoniąc lub mailując wielokrotnie. Ręce opadają - totalna olewka klienta!
Gdyby nie to, że nie chcę stracić miejsca na liście to dawno bym się przeniósł gdzie indziej (mam nawet znajomego w innym salonie, ale za późno się o tym dowiedziałem).
Gdyby nie to, że nie chcę stracić miejsca na liście to dawno bym się przeniósł gdzie indziej (mam nawet znajomego w innym salonie, ale za późno się o tym dowiedziałem).
Mi jeden dealer powiedzial, ze zamawiajac teraz realny odbior styczen 2019... zamowilem u innego i wpisane puki co 3/4 kwartal. Bede sie cieszyl jak odbiore chociaz pazdziernik/listopad
Przeczytane w necie: Karoq będzie montowany od końca 2018 i przez 2019 także w fabryce VW w Osnabruck (Tiguan, Porsche Cayman). Dwie fabryki w Czechach nie dają rady.
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Niezły galimatias robi się z Karoqiem skoro dwie linie produkcyjne też nie wystarczają na zapewnienie podaży tego modelu wszystkim chętnym na nową Skodę
http://www.rp.pl/Motoryzacja/305029962- ... emiec.html
http://www.rp.pl/Motoryzacja/305029962- ... emiec.html
żeby tylko to się nie skończyło korektą cenową
To raczej pewne. Niemiec zarabia więcej od Czecha.
Ale regularna podwyżka będzie wcześniej wraz z nowym rokiem modelowym. Za wdrożenie w silnikach GPF ktoś musi zapłacić. A to spory koszt jest.
Ale regularna podwyżka będzie wcześniej wraz z nowym rokiem modelowym. Za wdrożenie w silnikach GPF ktoś musi zapłacić. A to spory koszt jest.
Ja mam w zamowieniu rok modelowy 2019 niby...
Ja w swoim zamówieniu mam zapisane, że cena nie może się zmienić.