Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Najgorsze jest to że mam kupca na obecny samochód a nowy jest potrzebny na wakacje.
-
Marcus
- Samochód: Karoq 1.5 TSi DSG 4x4
Na moja astre tez sa chętni
W przyszłym tygodniu odbieram 1.5 TSI DSG plus dużo dodatków, zamówiony w grudniu przed świętami. Nie wiem od czego to zależy że niektórzy z was tak długo muszą czekać.
Ja też zamawiałem przed świętami podobnie 1.5TSI DSG, tylko że 4x4 i mam info, że jest już w drodze. Więc wygląda na to, że zaczęli realizować grudniowe zamówienia na 1,5TSI.hoym pisze:W przyszłym tygodniu odbieram 1.5 TSI DSG plus dużo dodatków, zamówiony w grudniu przed świętami. Nie wiem od czego to zależy że niektórzy z was tak długo muszą czekać.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Zgadza się że zaczęli:) bo ja zamawialem w styczniu i produkcja początek kwietnia:) mam nie z moje 1.5 tsi 4x4 dsg na koniec kwietnia do odbioru:))) moze na wersje z 4x4 mniej sie czekaErevan pisze: ↑29 mar 2019, 23:01Ja też zamawiałem przed świętami podobnie 1.5TSI DSG, tylko że 4x4 i mam info, że jest już w drodze. Więc wygląda na to, że zaczęli realizować grudniowe zamówienia na 1,5TSI.hoym pisze:W przyszłym tygodniu odbieram 1.5 TSI DSG plus dużo dodatków, zamówiony w grudniu przed świętami. Nie wiem od czego to zależy że niektórzy z was tak długo muszą czekać.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Chyba rzeczywiście coś się ruszyło. Zamówiony 1.5 tsi dsg style z grudnia przeszedł w "tydzień zamknięty". Ma wyjechać z fabryki 15 maja.
-
Piotr&Magda
- Samochód: Karoq 1,5 tsi style
Czekamy
Mój zamówiony w Auto-Wimar na początku listopada ma być produkowany w 21tyg, chyba że coś się jeszcze przyspieszyło. Musze do nich zadzwonićPiotr&Magda pisze: ↑01 kwie 2019, 11:03Do Auto Wimaru ( Warszawa) podobno dostarczą w tym tygodniu 17 aut, może kilku klientów się doczekało na swoje zamówienie. Oby tylko były te z sierpnia 2018
![]()
Czekamy![]()
-
M a r c i n
- Samochód: WRX STI 04', Corolla TS 02', Scala 19'
Herezja. Dealer nie ma na to niemal żadnego wpływu,
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.