Po pierwszych 6 km średnie spalanie 12,5l/100
Pod koniec lipca napiszę coś więcej.
Gratuluję wyboru koloruKraq pisze: ↑02 lip 2018, 22:45 Zamówiony 19.02. Wyprodukowany ok. 20.06. Dzisiaj odebrałem. 1.5TSI Style w manualu. Kolor brown magnetic. Jeszcze bez GPF. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Ludzie się oglądają na ulicy. Wbrew opiniom niektórych osób, ładny jest i ma to coś w sobie.
Po pierwszych 6 km średnie spalanie 12,5l/100![]()
Ja dostałem grubo po miesiącu i sprawdził się. Mój kolega, który zamawiał 3-4 dni po mnie czekał zdecydowanie dłużej ..... i kupił coś innego .Jarek pisze:Witam, koledzy po jakim czasie od złożenia zamówienia otrzymujecie od dealera informację o planowanym terminie odbioru?
Ja dostałem info o planowanym tarminie produkcji kilka dni po złożeniu zamówienia. Zaraz po wyprodukowaniu autko pojechało do Poznania i wciągu kilku następnych dotarło do krakowa i było gotowe do odbioru.
2-3 dni.Jarek pisze: ↑04 lip 2018, 12:30Witam, zamówiłeś 19 lutego, a kiedy otrzymałeś informację od dealera o planowanym terminie odbioru (po ilu dniach licząc od dnia zamówienia)?Kraq pisze: ↑02 lip 2018, 22:45 Zamówiony 19.02. Wyprodukowany ok. 20.06. Dzisiaj odebrałem. 1.5TSI Style w manualu. Kolor brown magnetic. Jeszcze bez GPF. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Ludzie się oglądają na ulicy. Wbrew opiniom niektórych osób, ładny jest i ma to coś w sobie.
Po pierwszych 6 km średnie spalanie 12,5l/100![]()
Tapicerka nazywa się Suedia. I nie jest ona zamszem. Jest to nic innego jak mikrofazowy materiał obiciowy Suedine. http://dekorium.pl/tkaniny-obiciowe/16- ... ofaza.html
M a r c i n, jesteś pewien, że to jest dokładnie ta tapicerka? Cytujesz informację z forum Kodiaq'a, ale tam też nikt tego nie potwierdził. Suedię porównano tam do materiału na ręczniki, ale wody to raczej ona nie przyjmie.M a r c i n pisze: ↑04 lip 2018, 19:12
Tapicerka nazywa się Suedia. I nie jest ona zamszem. Jest to nic innego jak mikrofazowy materiał obiciowy Suedine. http://dekorium.pl/tkaniny-obiciowe/16- ... ofaza.html