Kolor Brown Magnetic

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
Kraq

Kolor Brown Magnetic

Post autor: Kraq »

elektrod pisze: 20 sty 2018, 10:52 Karoq już jest u dealera i myślę, że w tygodniu wyjadę.
Poproszę o zdjęcia twojego Karoqa. Twój kolor to "brown magnetic"? Widziałem ten kolor na Kodiaqu pod salonem Skody, wygląda dostojnie. Ten brown magnetic w pochmurny dzień jest mocno ciemny. Ciekawe jak wygląda w słońcu. Te srebrne kolory już mi się przejadły. Fajny jest też ten czerwony, ale drogi.

Wydzieliłem te off-topicowe posty do osobnego tematu. --root

Sponsor

Kalinski

Kolor Brown Magnetic

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Kolor Brown Magnetic

Sponsor

AUTO-PAK

elektrod

Re: Opony zimowe

Post autor: elektrod »

Kolor to Brown magnetic. Ciężko było wyszukać coś w takim kolorze. Kilka zdjęć znalazłem na forum Kodiqa.
https://www.kodiaq-klub.pl/forum/viewto ... f=15&t=443
https://www.kodiaq-klub.pl/forum/viewto ... f=15&t=204
Jak tylko odbiorę to wrzucę kilka zdjęć.

Samson

Post autor: Samson »

:D elektrod, jak tylko odbierzesz to nie kilka zdjęć a kilkanaście, przód, tył, lewy bok, prawy bok, z góry, z dołu, lewy przód skos prawy przód skos...........w słońcu, w pochmurny dzień, w księżycową noc i bez księżyca :D
Też czekam na brąz magnetic, niby 10 tydzień 2018 narodziny.

mans
Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7

Post autor: mans »

elektrod pisze: 20 sty 2018, 10:52 Karoq już jest u dealera i myślę, że w tygodniu wyjadę.
Poproszę o zdjęcia twojego Karoqa. Twój kolor to "brown magnetic"? Widziałem ten kolor na Kodiaqu pod salonem Skody, wygląda dostojnie. Ten brown magnetic w pochmurny dzień jest mocno ciemny. Ciekawe jak wygląda w słońcu.
Ten brąz magnetic prawie jak czarny dopiero w pełnym słońcu widać ,że to metaliczna czekolada :)

Utrzymać ten kolorek w czystości to już prawdziwe wyzwanie :roll: :roll:

ODPOWIEDZ