fakt, usuwam swój spam.
Nie działa kluczyk po wymianie baterii.
-
Szwagier_60
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 tsi
Re: Nie działa kluczyk po wymianie baterii.
Ta sama sytuacja. Komunikat o wymianie baterii, wymiana, niedziałający kluczyk i wizyta w serwisie. Karoq sierpień 2023. Kodowanie bezpłatne obydwu kluczy żeby niebawem nie jeździć drugi raz. Coś napomknęli że może będzie akcja serwisowa z wymianą sterownika Karoqach po lifcie.
U mnie bez problemu karoq fl X 2022 pierwszy kluczyk w serwisie( przy okazji)po przeczytaniu dziwnych historii
wzięli kluczyk poszli na warsztat i za minutę oddali ( auto zaparkowane ok 100 m dalej) bez żadych synchronizacji po prostu działa
drugi kluczyk zaniosłem do punktu wymiana baterii dorabianie kluczy itp też bez problemu w obu przypadkach ok 25 PLN o co chodzi?!
drugi kluczyk zaniosłem do punktu wymiana baterii dorabianie kluczy itp też bez problemu w obu przypadkach ok 25 PLN o co chodzi?!
-
langolier
- Samochód: Karoq 2023 1.5TSI, DSG, Style + dodatki
Inna data produkcji/producent modułu. Poczytaj wątekmarjab pisze:U mnie bez problemu karoq fl X 2022 pierwszy kluczyk w serwisie( przy okazji)po przeczytaniu dziwnych historiiwzięli kluczyk poszli na warsztat i za minutę oddali ( auto zaparkowane ok 100 m dalej) bez żadych synchronizacji po prostu działa
-
langolier
Kluczowe słowo "może".Szwagier_60 pisze:Ta sama sytuacja. Komunikat o wymianie baterii, wymiana, niedziałający kluczyk i wizyta w serwisie. Karoq sierpień 2023. Kodowanie bezpłatne obydwu kluczy żeby niebawem nie jeździć drugi raz. Coś napomknęli że może będzie akcja serwisowa z wymianą sterownika Karoqach po lifcie.
Po historiach z kuczykiem opisanych na forum stwierdziłem, że nie ma sensu próbować i po komunikacie o słabej baterii pojechałem z kluczykami do serwisu (Bieranowski w Bydgoszczy). Pan był przygotowany i raz dwa wymienił bateryjki, kluczyki działają. Pacjent po lilfcie ze stycznia 2023. Pan dodał, że trzeba wymianę robić szybko...za dwa lata chyba sam spróbuję...
-
kamska
- Samochód: Karoq 2.0 TDI Sportline 2022r.
A może trzeba wymienić obie baterie, w sensie w obu kluczykach
.
Co do wymiany, to robiłem to max szybko i się rozkodowały.
Co do wymiany, to robiłem to max szybko i się rozkodowały.
-
langolier
Przy aucie ? Otwartych drzwiach ?