Side assist
Side assist
Auto zamówiłem w 2023 w momencie kiedy travel assist był bez side assist i rear trafić allert. Czy ktoś to instalował już po zakupie auta ?
A kiedy dokładnie zamawiałeś? W marcu był Side Assist, ale bez Rear Traffic Alert. Przynajmniej w opisie pakietu Travel Assist. Co będzie faktycznie, to się okaże przy odbiorze...
Czyli auto z pakietem Travel, które nie ma Side assist, musiało być wyprodukowane przed marcem '23?
Jak zamawiałem auto w marcu, to sprzedawca chyba coś wspominał, że w tym pakiecie może nie być Side Assist, ale jednak w konfiguracji finalnie był. W aktualnym cenniku na stronie też jest wymieniony więc może na przełomie roku 22/23 nie było ze względu na brak podzespołów.
Ja zamawiałem auto w styczniu i side assist nie było w pakiecie potem chyba kwiecień/maj pojawił się side assist w pakiecienivar pisze: ↑06 sty 2024, 19:50Jak zamawiałem auto w marcu, to sprzedawca chyba coś wspominał, że w tym pakiecie może nie być Side Assist, ale jednak w konfiguracji finalnie był. W aktualnym cenniku na stronie też jest wymieniony więc może na przełomie roku 22/23 nie było ze względu na brak podzespołów.