Recenzje, testy, opinie o Škodzie Karoq
Re: Recenzje, testy, opinie o Škodzie Karoq
Czy w tym kraju zrobił już ktoś pełny test 1.5TSI w manualu. Nie wiem dlaczego, ale wszyscy testują Karoqa tylko z DSG.
-
marcin
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI 150KM
W tym kraju to nie ma PEŁNEGO testu Karoqa. Kręcą po 20/30minut, gdzie niemieckie/czeskie, czy tez inne trwają po ponad godzinę i faktycznie pokazują WSZYSTKO w tym samochodzie.
Ale fakt chyba jest taki, że o manuala ciężko i pewnie dopóki będzie takie zainteresowanie nie zrobią bo nie mają do testów, żeby komuś dać. Wszystkie 2017 co trafiły do salonów były chyba z DSG.
-
marcin
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI 150KM
Fajny moment pokazujący Park Assist
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Najlepszy test Karoqa ze skrzynią manualną
Wystarczy znać angielski albo znać Kogoś kto go zna
Wystarczy znać angielski albo znać Kogoś kto go zna
Chodzi mi o test 2018 i zweryfikowanie, czy wersja produkcyjna 1.5TSI 150KM manual z 2018 roku zachowuje się tak samo/inaczej niż ta na prezentacji na Sycylii w 2017 roku (np. czy zmieniono oprogramowanie sterujące). Myślałem, że zrobi to Pertyn, ale w tym roku manuala 1.5 nie testował.
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Kraq nie przejmuj się tak tymi przełożeniami.Będzie dobrze z tą skrzynią manualną w Karoqu.
Ten test Ciebie z pewnością podbuduje , że normalna skrzynia też daje frajdę z jazdy;)
Ten test Ciebie z pewnością podbuduje , że normalna skrzynia też daje frajdę z jazdy;)
Zawsze też można trochę dołożyć i mieć DSG, które zadowoli większość kierowców i zapewni wystarczającą frajdę z jazdy. Różnica pomiędzy DSG, a manualem nie jest duża w Karoqu i wynosi delikatnie ponad 7000 zł.