I jak sytuacja?szczesliwybanan pisze: ↑30 cze 2022, 11:21 U mnie produkcja przesunięta z 30 tygodnia roku na 28 tydzień (11-18 lipca) (zamówienie 1 czerwca)
Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
-
szczesliwybanan
- Samochód: Skoda Karoq 1.5
Nie wiem nic nowego. 20 lipca z urlopu ma wrócić osoba u której zamawiałem samochód, więc tedy liczę na informację, że samochód albo już jest na miejscu albo jedzie do KrakowaPeWu pisze: ↑10 lip 2022, 12:28I jak sytuacja?szczesliwybanan pisze: ↑30 cze 2022, 11:21 U mnie produkcja przesunięta z 30 tygodnia roku na 28 tydzień (11-18 lipca) (zamówienie 1 czerwca)
Karol odebrany 14.07. W salonie stał półtora tygodnia - oczekiwanie na dokumenty auta, rejestracja i 3 dni urlopu sprzedawcy. Wyrobili się w 7 tygodni zamówienia.
Jaka wersja, jakie wyposażenie?Airput89 pisze:Karol odebrany 14.07. W salonie stał półtora tygodnia - oczekiwanie na dokumenty auta, rejestracja i 3 dni urlopu sprzedawcy. Wyrobili się w 7 tygodni zamówienia.
--
klikam, bo lubię...
Jacek
Pozdrawiam,
Jacek
Jacek
Sportline 2.0 tsi. Z opcji nie brałem tylko skóry i ogrzewania szyby.
Jak aktualnie wygląda sytuacja?
Ktoś odbierał ostatnio Karoq?
U mnie na razie cisza po miesiącu oczekiwania
Ktoś odbierał ostatnio Karoq?
U mnie na razie cisza po miesiącu oczekiwania
-
mirek szymek
- Samochód: Karoq 1,5TSI DSG Style
9 czerwca br. zamówiony, nadal czekam.
Karoq Style 1,5 TSI 150 KM, DSG, kolor Biel Moon metalizowany, dodatki Kessy Full, przygotowanie pod hak holowniczy, elektrycznie sterowane panoramiczne okno dachowe. Do tego drobiazgi jak np. Simply clever
Karoq Style 1,5 TSI 150 KM, DSG, kolor Biel Moon metalizowany, dodatki Kessy Full, przygotowanie pod hak holowniczy, elektrycznie sterowane panoramiczne okno dachowe. Do tego drobiazgi jak np. Simply clever
A jakieś przewidywania lub rokowania?mirek szymek pisze: ↑10 sie 2022, 13:53 9 czerwca br. zamówiony, nadal czekam.
-
mirek szymek
9 czerwca br. zamówiony, nadal czekam.
A jakieś przewidywania lub rokowania?
Zadzwoń na infolinię Skody, może coś interesującego dowiesz się.
https://www.skoda-auto.pl/kontakt/infolinia
A jakieś przewidywania lub rokowania?
Zadzwoń na infolinię Skody, może coś interesującego dowiesz się.
https://www.skoda-auto.pl/kontakt/infolinia
-
mirek szymek
Oczekuję nadal, brak jakiejkolwiek informacji o ewentualnym terminie.