Pakiet Simply Clever

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
M4niac
Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI STYLE manual

Pakiet Simply Clever

Post autor: M4niac »

Pakiet Simply Clever
Pojemnik na odpadki
Pakiet Cargo: oświetlenie przestrzeni bagażowej i elementy mocujące
Zestaw siatek

Chodzi o oświetlenie przestrzeni bagażowej . Czy jak nie kupię tego pakietu to nie będę miał oświetlenia w bagażniku , czy to jest dodatkowe oświetlenie ?

Sponsor

Kalinski

Pakiet Simply Clever

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Pakiet Simply Clever

Sponsor

AUTO-PAK

Looser
Samochód: Karoq Active 1.5 TSI DSG

Re: Pakiet Simply Clever

Post autor: Looser »

nie mam simply clever a lampkę w bagażniku mam. Co prawda po jednej stronie i kiepsko świeci ale jest.

Awatar użytkownika
Teufel
Samochód: Karoq 190KM 4x4

Post autor: Teufel »

Looser pisze: 02 gru 2022, 15:33 nie mam simply clever a lampkę w bagażniku mam. Co prawda po jednej stronie i kiepsko świeci ale jest.
ta jedna jest w każdym... chodzi o lampkę po lewej stronie bagażnika, która jest wyjmowana latarką z magnesem - możesz ja "przykleić" do nadkola podczas zmiany koła w noce...
Pozdrawiam,
Jacek

PrzemasCeli
Samochód: Karoq Style 1.5 TSI DSG

Post autor: PrzemasCeli »

A czy czasem po FL nie zrezygnowali z dodawania tej latarki ? W żadnym teście nie widzę tego dodatku.

Wiesiek
Samochód: Skoda Karoq 2.0 TSI

Post autor: Wiesiek »

Witam.Tak- juz nie ma tej latarki w bagazniku.A szkoda

Skoda
Samochód: Karoq Sportline TDI 190KM 4x4

Post autor: Skoda »

Właśnie kupiłem używanego Karoqa, rok modelowy 2021.
Ze zdziwieniem zauważyłem, że w bagażniku nie ma w ogóle oświetlenia. Żadnej nawet małej lampki. Czy to oznacza że w standardzie (Sportline) nie było oświetlenia i pierwszy właściciel nie dokupił? Trochę mnie to dziwi bo auto wyposażone na maksa - DCC, Canton, hak, śmietniczek, wszystkie możliwe systemy bezpieczeństwa itp.

Mars
Samochód: Skoda Karoq Sportline, 2,0 TSI.

Post autor: Mars »

Mam Sportline z obecnego 2024 roku i sprzedawca powiedział, że nie ma lampki, a potem się zdziwił, jak otworzył bagażnik. Może był czas, że księgowi Skody przydziadowali na tej lampce?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2024, 11:09 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.

Juras
Samochód: Skoda Karoq 2.0 TSI 4x4

Post autor: Juras »

W RM23 jest lampka w bagażniku w standardzie. Nawet nie sądziłem, że może jej nie być. Co prawda daje tyle światła co nic...

kokosowy
Samochód: Karoq 2024 2.0TSI

Post autor: kokosowy »

No niestety jasność oryginalnego podświetlenia jest na poziomie lampek choinkowych z PRL, ja u siebie mam zamiar to przerobić ale muszę najpierw podjechać do Skody i porozmawiać z nimi jak bardzo mogę ingerować w instalacji xD

Co do braku podświetlenia można to w miarę prowizorycznie i szybko rozwiązać czymś takim do tego jakieś paski/listwy led i gotowe. Minus taki że nie wygląda to zbyt estetycznie, trzeba ręcznie włączyć/wyłączyć.
Obrazek

gargamel
Samochód: Karoq 2,0 TDI

Post autor: gargamel »

Jak komuś ciemno, nie lepiej cos takiego zainstalować. ? Zasilanie bateryjne, załączy się jak wykryje ruch i tylko jak ciemno .
Nie że konkretnie te ,ale te były pierwsze z brzegu https://allegro.pl/oferta/lampka-led-z- ... 5102342387 lub taka https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowa ... 4996039261

ODPOWIEDZ