Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Cześć, jak w temacie Karoq 1.5 tsi manual zamówiony początek października 2022 - pojawiła się data produkcji na połowę marca 2023.
Auto zamówione 28.09.2022 z zaznaczeniem priorytet . Termin produkcji 5 tydzień . 5 tydzień minął status w systemie auto w produkcji . Pewnie czegoś nie mają i poczekam sobie jeszcze ze 2 miesiące. Auto zamówione model z 2023 , rocznik 2023 . Cena do zapłacenia pozostaje z zamówienia z 28.09.2022 beż żadnej dopłaty + 8 tys jak insynuowali inni .
-
mirek szymek
- Samochód: Karoq 1,5TSI DSG Style
M4niac pisze: ↑06 lut 2023, 16:50 Auto zamówione 28.09.2022 z zaznaczeniem priorytet . Termin produkcji 5 tydzień . 5 tydzień minął status w systemie auto w produkcji . Pewnie czegoś nie mają i poczekam sobie jeszcze ze 2 miesiące. Auto zamówione model z 2023 , rocznik 2023 . Cena do zapłacenia pozostaje z zamówienia z 28.09.2022 beż żadnej dopłaty + 8 tys jak insynuowali inni .
[/qu
Jeżeli to był naprawdę priorytet, to samochód otrzymałbyś na początku grudnia z produkcji listopadowej. Z tego co pamiętam następna fala produkcji dla Polski jest przewidziana na marzec br.
Auto zostało wyprodukowane 10 lutego . Czekam obecnie kiedy trafi do salonu. Diler obiecywał też , że w grudniu go dostanę miało być w 3 miesiące. Za dużo tam dobierałem dodatków dlatego pewnie nie dostałem w grudniu. Golasa by zrobili wcześniej .
Dziś rozmawiałem z handlowcem, brak jakiej kolwiek informacji . Zamówiony 03.01.2023.
Ja zamawiałem w pierwszym tygodniu listopada i nie znam jeszcze terminu produkcji. Pytałem handlowca tydzień temu: "Produkcja zaplanowana, terminu nie znam"
Ciekawe z czego wynikają te 2 miesiące. Kilka osób po zamówieniu bardzo szybko miało termin produkcji. Chyba że akurat trafili wyposażeniem i kolorem w sztukę w produkcji.