Liczę na to, że może ktoś zrezygnował i udało się mnie wcisnąć w to miejsceJuras pisze: ↑15 sty 2024, 8:29Czas oczekiwania to loteria. Nawet elektryczna klapa bagażnika potrafi go wydłużyć, jak w moim przypadku. Czasami auto jest do odbioru po 1,5 msc a czasami dopiero po 10 msc.Mars pisze: ↑14 sty 2024, 10:32Ano dlatego, że dealer poinformował mnie o tym terminie w momencie, gdy powiedziałem mu, że zastanawiam się nad rezygnacją z zamówienia, bo znalazłem u innego dealera stojącego Sportline z 2023 roku z silnikiem 2,0 TSI, ale z mniejszym ekranem i bez "side assist". Finalnie nie zrezygnowałem z zamówienia właśnie przez ten stosunkowo szybki termin.
Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.
Mój handlowiec podobno w zeszłym tygodniu ponowił prośbę o przyspieszenie produkcji, ale póki co nie wierzę jakoś w te działania. Wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować. Dalej cisza.
Zamówiłem 2,0 TSI i ponoć ma być wyprodukowany w 9. tygodniu tego roku. Dziwne, że mi podano termin, a tobie nie, skoro zamówiłem 13 grudnia.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2024, 15:15 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.
Jak widać loteria, logiki tu nie ma. Tak sobie myślę, że może u mnie ten hak albo podgrzewana szybajest przyczyną?
Zamawiałem 2.0 TSI 6 września, prawdopdobny termin mam 31 maja. Nie mam jeszcze żadnych informacji o produkcji, handlowiec szacuje że auto powinno być około kwietnia.
Też wziąłem szybę, hak, pakiet z gniazdem USB C w lusterku, a nawet większy ekran.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2024, 15:19 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.
Też wziąłem szybę, hak, pakiet z gniazdem USB C w lusterku, a nawet większy ekran.
[/quote]
To ja już nie wiem co jest grane
[/quote]
To ja już nie wiem co jest grane
Myślę, że sprzedawca mi ściemnił z tym 9. tygodniem, mimo że powiedział to przez telefon, a potem potwierdził to na mail'a. Życie zweryfikuje.
HDK ZdZN
Sportline 2,0 TSI.
Sportline 2,0 TSI.