Dobór opon
Dobór opon
Witam serdecznie, proszę o pomoc w doborze opon letnich do felgi 7,0J x 18“ ET 45, opona dedykowana to 215/50 R18 (4x2), Pytanie dotyczy rozmiaru 225/50 R18 (przewidzianego do wersji 4x4) - czy mogę spokojnie zamontować do wersji 4x2?? czy ktoś zakładał taki rozmiar opon?? z góry dziękuje za podpowiedzi.
Re: Dobór opon
Ja założyłem 225 na taką, spec. taka sama jak podałeś, jak wrócę wieczorem do domu to mogę Ci podesłać fotkę jak to wygląda
Oczywiście, chętnie zobaczę jak to wygląda... dziękuję
Kolego czy jest możliwe zamieszczenie tych zdjęć?? I mam pytanie czy zamiast fabrycznych 215/55 R17 można spokojnie założyć 225/55 R 17 latem i zimą?
Na PW nie doszły zdjęcia? Jak wrócę do domu to wyślę jeszcze raz. Co do szerokości opon to nie bardzo chcę się wypowiadać bo w konfiguratorze do felg 17" są opony 215, a jak masz auto na gwarancji to żeby się nie przyczepili że fabrycznie 225 się nie montowało, brzmi to absurdalnie ale ja się już nauczyłem że w dzisiejszych czasach czepiają się o wszystko co się tylko trochę różni od stanu fabrycznego (na szczęście nie na samochodzie xD)
Wcześniej nie otrzymałem... teraz mam jedno...ale po przemyśleniu... przez okres gwarancji zostawiam tak jak jest fabrycznie...dzięki i pozdrawiam