Reklama Skody to jedno, a dealera to drugie. Dla mnie to choinka, za dużo tego. I to jeszcze ordynarny kalkotext na drzwiach jakbym był ich pracownikiem.tborowsk pisze:StandardNigdy mi to nie przeszkadzało, aczkolwiek Skoda przesadza z naklejką na szybie - tutaj się zgodzę
U mnie winko też było i model Fabii synkowi
Czas oczekiwania na Karoqa
- Lucien
- Samochód: VW Tiguan 2.0 TSI 4x4 190KM
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Zgoda
naklejka na szybie i drzwiach to przesada. Natomiast ramki z reklamą dealera na ramce tablic, to standard dla każdej marki.
Duży ten kalkotext? Daj zdjęcie jak możesz - a poza tym ja bym zażądał ściągnięcia tego - chyba że samemu można to łatwo zrobić. Ciekawe czy to nagminna praktyka czy pozostali dealerzy też tak robią. Może osoby które odebrały swoje Karoqi się wypowiedzą w tej kwestii.Lucien pisze: ↑27 mar 2018, 20:39Reklama Skody to jedno, a dealera to drugie. Dla mnie to choinka, za dużo tego. I to jeszcze ordynarny kalkotext na drzwiach jakbym był ich pracownikiem.tborowsk pisze:StandardNigdy mi to nie przeszkadzało, aczkolwiek Skoda przesadza z naklejką na szybie - tutaj się zgodzę
U mnie winko też było i model Fabii synkowi
Nie tylko w związku z dużym zapotrzebowaniem, tylko z nowo wprowadzaną normą emisji spalin EURO 6.2 jest problem...batman_xp1 pisze: ↑27 mar 2018, 20:22 cały koncern VW ma problem z silnikami 1.4 i 1.5 tsi. Za duże zapotrzebowanie.
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Ja odebrałem czysty bez żadnych naklejek. Moim zdaniem to jest niedopuszczalne i i od razu poprosiłbym o ich zdjęcie z samochodu. Reklama na ramce tablic rejestracyjnych jest dla mnie do przyjęcia ponieważ nie rzuca się w oczy ale na samochodzie bez żadnej zgody, no chyba że duży rabat był za reklamowanie dealera 
1.5 tsi style zamówiony w lutym termin 21 tydzień. 2 tygodnie temu poinformowali ze już wskoczył na 26 tydzień, ale dealer doradził nam żeby zmienić alufelgi na Braga i od razu wskoczył 19 tydzień. Podobno maja problem z felgami.
Karoq lepiej wygląda na felgach Braga. Moim zdaniem warto dopłacić 500 zł.
A kiedy po zamówieniu poznaliście wstępny czas produkcji? Zamówiłem 2 tyg temu i ciągle nic nie wiadomo.
U mnie produkcja przesunęła się ponownie i zrezygnowałem z zamówienia Karoqa.
Wybrałem zamiast Karoqa Peugeota 3008 i powiem Wam, że zachwycił mnie ten samochód swoim wykonaniem w środku, jakością materiałów, spasowaniem, stylizacją na zewnątrz, wielkością bagażnika oraz komfortem podczas jazdy.
Nie myślałem nigdy, że kupię francuskie auto, ale ten samochód jest wyjątkowo dobry. Powiem więcej Skoda jakość wykończenia ma półkę albo nawet dwie niżej. Dla wszystkich, którzy mają odległy termin produkcji Karoqa polecam sprawdzić Peugeota 3008. Cenowo wersja bardzo zbliżona do mojej konfiguracji wyszła mi 124 tys. zł (7 tys. drożej, niż Karoq), ale mam dodatkowo półskórzaną tapicerkę, cyfrowe zegary, kamery 360 stopni, indukcyjne ładowanie smartfona i automatyczne parkowanie. Nie mam podgrzewanej szyby i kierownicy. Zatem jakbym dołożył do Karoqa te dodatkowe wyposażenie, które ma Peugeot, to cena byłaby analogiczna.
Coby nie być gołosłownym.

Wybrałem zamiast Karoqa Peugeota 3008 i powiem Wam, że zachwycił mnie ten samochód swoim wykonaniem w środku, jakością materiałów, spasowaniem, stylizacją na zewnątrz, wielkością bagażnika oraz komfortem podczas jazdy.
Nie myślałem nigdy, że kupię francuskie auto, ale ten samochód jest wyjątkowo dobry. Powiem więcej Skoda jakość wykończenia ma półkę albo nawet dwie niżej. Dla wszystkich, którzy mają odległy termin produkcji Karoqa polecam sprawdzić Peugeota 3008. Cenowo wersja bardzo zbliżona do mojej konfiguracji wyszła mi 124 tys. zł (7 tys. drożej, niż Karoq), ale mam dodatkowo półskórzaną tapicerkę, cyfrowe zegary, kamery 360 stopni, indukcyjne ładowanie smartfona i automatyczne parkowanie. Nie mam podgrzewanej szyby i kierownicy. Zatem jakbym dołożył do Karoqa te dodatkowe wyposażenie, które ma Peugeot, to cena byłaby analogiczna.
Coby nie być gołosłownym.