to jakby się skleja bo ja zamawiałem 15 lutego 2018 i mam 21 tydzień produkcji potwierdzonyketenkraft pisze: ↑25 kwie 2018, 9:53 Karoq zamówiony 07-02-2018 termin produkcji 20 tydzień, dzisiaj dostałem potwierdzenie 20 tygodnia![]()
Karoq Style 1,5 TSI DSG Brąz Magnetic
Dodatki:
- driving mode select
- elektrycznie podgrzewana przednia szyba
- zapasowe koło dojazdowe
- elektrycznie sterowane panoramiczne okno dachowe
- elektrycznie zwalniany i odchylany zaczep holowniczy
- trójramienna skórzana sportowa kierownica wielofunkcyjna z łopatkami do DSG
- lane assist z blind spot detect
- travel assist
- sportowe fotele
- varioflex
- pakiet comfort
- park assist
- pakiet pogwarancyjny 2 lata
- pakiet przeglądów 4 lata
Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Nie do końca - bo ja zamawiałem 12 lutego i mam przypisany 25 tydzień (na razie)bzylak pisze: ↑25 kwie 2018, 10:32to jakby się skleja bo ja zamawiałem 15 lutego 2018 i mam 21 tydzień produkcji potwierdzonyketenkraft pisze: ↑25 kwie 2018, 9:53 Karoq zamówiony 07-02-2018 termin produkcji 20 tydzień, dzisiaj dostałem potwierdzenie 20 tygodnia![]()
Karoq Style 1,5 TSI DSG Brąz Magnetic
Dodatki:
- driving mode select
- elektrycznie podgrzewana przednia szyba
- zapasowe koło dojazdowe
- elektrycznie sterowane panoramiczne okno dachowe
- elektrycznie zwalniany i odchylany zaczep holowniczy
- trójramienna skórzana sportowa kierownica wielofunkcyjna z łopatkami do DSG
- lane assist z blind spot detect
- travel assist
- sportowe fotele
- varioflex
- pakiet comfort
- park assist
- pakiet pogwarancyjny 2 lata
- pakiet przeglądów 4 lata![]()
-
pkrzysiekp
Zamówienie 29.12.2017 - 1.5 TSI. Na wczoraj brak informacji o dacie produkcji. Dealer coś wspomniał że najpóźniej na 30 tydzień powinien być.
Obym się mylił ale jak na TSI dla mnie te terminy są mało realne. 3-4 miesiące czekało się pod koniec zeszłego roku, dla zamówień z końca stycznia i lutego obstawiałbym raczej 4-5. Wtedy ten 25. wygląda niby na możliwy, ale te 20. i 21 to
No i ja mam ponad 4 miesiące czekania. Zamówienie 12 luty - produkcja 18 czerwiec. O ile oczywiście nie przesuną tego jeszcze.
- Bomber
- Samochód: Karoq 2,0 TDI 4x4 Style - sprzedany
Terminy na 1,5 TSI jak na Bentleya czy Maseratti
- kiedyś tak było z o3RS w benzynie 9-10 mcy a na Sup 3gen L&K nawet rok z powodu....braku tapicerek L&K.
Pozdrawiam,
Bomber
Karoq 2,0 TDI 4x4 Style DSG
Bomber
Karoq 2,0 TDI 4x4 Style DSG
Ale powiem Ci że to dziwne, ja zamawiałem 22 grudnia i już mam. Silnik taki sam jak Twój.pkrzysiekp pisze: ↑25 kwie 2018, 11:36 Zamówienie 29.12.2017 - 1.5 TSI. Na wczoraj brak informacji o dacie produkcji. Dealer coś wspomniał że najpóźniej na 30 tydzień powinien być.
1.5 dsg zamówiony 7.03 miał być w połowie czerwca, dzisiaj informacja z salonu, że może połowa lipca.
Zamówiony 7 grudnia 2017, odebrany dzisiaj 25 kwietnia 2018 (wczoraj był już gotowy do odbioru).
1.5 TSI manual Style , Błękit Lava
Dodatki: szyba podgrzewana, PARK ASIST, alarm, profile jazdy, znaki, podwójna podłoga, pakiet Comfort dla Style, nakładki plastikowe na nadkola, koło zapasowe, pakiet przeglądów i pogwarancyjny (dywaniki i dwustronna mata gratis).
1.5 TSI manual Style , Błękit Lava
Dodatki: szyba podgrzewana, PARK ASIST, alarm, profile jazdy, znaki, podwójna podłoga, pakiet Comfort dla Style, nakładki plastikowe na nadkola, koło zapasowe, pakiet przeglądów i pogwarancyjny (dywaniki i dwustronna mata gratis).