Kto pyta nie błądzi tym bardziej, że nikt w pionie realizacji zamówień nie jest w stanie podać jakie zasady przyjęto przy ustalaniu kolejności realizacji zamówień.
Co myślicie o takiej akcji
Dzwoniłam chwilę temu na infolinię. Mężczyzna, z którym rozmawiałam nie jest w stanie udzielić mi informacji, sam wspomniał o formularzu reklamacyjnym. I tutaj mam do Was pytanie: jak to wszystko ubrać w słowa, żeby chociaż miało jakiś odzew?M_Kurak pisze: ↑29 paź 2018, 21:47 Wszyscy czekający i zniecierpliwieni wydłużającym się terminem realizacji zamówienia mogą dzwonić na infolinię i prosić o formularz reklamacyjny. Jest też formularz kontaktowy na stronie Skody. Pisanie może nie przyspieszy, ale powinno dać do myślenia centrali w Poznaniu. Była już taka sytuacja w Skodzie (chyba Superb), że z tego tytułu nadano takie upusty cen, które rekompensowały długie oczekiwanie.
Kto pyta nie błądzi tym bardziej, że nikt w pionie realizacji zamówień nie jest w stanie podać jakie zasady przyjęto przy ustalaniu kolejności realizacji zamówień.
Co myślicie o takiej akcji![]()
![]()
![]()
Najlepiej w prostych słowach wskazać swoje niezadowolenie z takiej sytuacji i domagać sie pokazania zasad ustalanie listy kolejkowej. Płacimy przecież niemałą kasę za samochód, Takie zasady powinny być jawne i przejrzyste.Weronika pisze: ↑30 paź 2018, 16:36Dzwoniłam chwilę temu na infolinię. Mężczyzna, z którym rozmawiałam nie jest w stanie udzielić mi informacji, sam wspomniał o formularzu reklamacyjnym. I tutaj mam do Was pytanie: jak to wszystko ubrać w słowa, żeby chociaż miało jakiś odzew?M_Kurak pisze: ↑29 paź 2018, 21:47 Wszyscy czekający i zniecierpliwieni wydłużającym się terminem realizacji zamówienia mogą dzwonić na infolinię i prosić o formularz reklamacyjny. Jest też formularz kontaktowy na stronie Skody. Pisanie może nie przyspieszy, ale powinno dać do myślenia centrali w Poznaniu. Była już taka sytuacja w Skodzie (chyba Superb), że z tego tytułu nadano takie upusty cen, które rekompensowały długie oczekiwanie.
Co myślicie o takiej akcji![]()
![]()
![]()
Szczerze to jestem zielona w te klocki...
W wersji style 2018 miało to być i tak przyszło w moim 2019.PanPyś pisze:Do osób które zamawiały MY 2018 a przyjechał MY 2019. Sprawdźcie czy samochód nie ma gratisów. W moim w bagażniku był system siatek i przegrody na rzepy do blokowania bagażu, ani jednego ani drugiego nie zamawiałem. Salon mówi, że "tak przyjechał".
W moim Style 2018 siatki (trzy) były w standardzie. Przy okazji mam pytanie do Skody, gdzie mam założyć trzecią mniejszą siatkę skoro w przypadku foteli standardowych z prawej strony bagażnika nie ma drugiej belki z zaczepami dla tej siatki. W tym miejscu jest trójkąt w etui. Ktoś w Skodzie chyba nie przemyślał tego rozwiązania.PauLkr pisze: ↑31 paź 2018, 10:22W wersji style 2018 miało to być i tak przyszło w moim 2019.PanPyś pisze:Do osób które zamawiały MY 2018 a przyjechał MY 2019. Sprawdźcie czy samochód nie ma gratisów. W moim w bagażniku był system siatek i przegrody na rzepy do blokowania bagażu, ani jednego ani drugiego nie zamawiałem. Salon mówi, że "tak przyjechał".
U mnie bez gratisów![]()
U mnie były już zamontowane w płaszczyznach (od najmniejszej do największej):Kraq pisze: ↑31 paź 2018, 13:54 W moim Style 2018 siatki (trzy) były w standardzie. Przy okazji mam pytanie do Skody, gdzie mam założyć trzecią mniejszą siatkę skoro w przypadku foteli standardowych z prawej strony bagażnika nie ma drugiej belki z zaczepami dla tej siatki. W tym miejscu jest trójkąt w etui. Ktoś w Skodzie chyba nie przemyślał tego rozwiązania.
Składasz tylną kanapę i zaczepiasz siatkę za uszy , składasz tylną kanapę. KoniecKraq pisze: ↑31 paź 2018, 13:54W moim Style 2018 siatki (trzy) były w standardzie. Przy okazji mam pytanie do Skody, gdzie mam założyć trzecią mniejszą siatkę skoro w przypadku foteli standardowych z prawej strony bagażnika nie ma drugiej belki z zaczepami dla tej siatki. W tym miejscu jest trójkąt w etui. Ktoś w Skodzie chyba nie przemyślał tego rozwiązania.PauLkr pisze: ↑31 paź 2018, 10:22W wersji style 2018 miało to być i tak przyszło w moim 2019.PanPyś pisze:Do osób które zamawiały MY 2018 a przyjechał MY 2019. Sprawdźcie czy samochód nie ma gratisów. W moim w bagażniku był system siatek i przegrody na rzepy do blokowania bagażu, ani jednego ani drugiego nie zamawiałem. Salon mówi, że "tak przyjechał".
U mnie bez gratisów![]()