Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Witam wszystkich zainteresowanych nabyciem i eksploatacją Skody Karoq.
Pozdrawiam szczególnie tych, którzy nie mogą się doczekać ustalenia terminu realizacji zamówienia
Pozdrawiam szczególnie tych, którzy nie mogą się doczekać ustalenia terminu realizacji zamówienia
Cześć,
Auta jeszcze nie mam, ale już czytam forum i postanowiłem się zarejestrować.
Zamówiony model to Ambition 1.6TDI plus kilka dodatków - tapicerka mix, varioflex, ACC, podgrzewana szyba, pakiet komfort.
Teoretycznie odbiór pod koniec roku. Trzymajcie kciuki,
pozdrawiam
Auta jeszcze nie mam, ale już czytam forum i postanowiłem się zarejestrować.
Zamówiony model to Ambition 1.6TDI plus kilka dodatków - tapicerka mix, varioflex, ACC, podgrzewana szyba, pakiet komfort.
Teoretycznie odbiór pod koniec roku. Trzymajcie kciuki,
pozdrawiam
Witam wszystkich użytkowników samochodów i tego forum 
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Dzień dobry wszystkim,
Cieszę się, że zostałem członkiem społeczności choć jeszcze oczekuję na swoje auto. Niestety obecny czas oczekiwania na odbiór auta to 4 miesiące a zamówiłem przed miesiącem. Będzie to wersja Style z silnikiem 1.5 i manulną skrzynią biegów w kolorze szary Quartz metalic. Dodatkowo wziąłem pakiet Comfort. Póki co ujeżdżam jeszcze swoją Insignię ale kupiec juź na nią jest.
Przed decyzją o zakupie Karoq odbyłem jazdy próbne prawie większością modeli SUV będących w moim zainteresowaniu. Na placu boju pozostała Kia Sportage i właśnie Karoq. Mam nadzieję, że wybrałem dobrze
Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie.
Andrzej z Elbląga
Cieszę się, że zostałem członkiem społeczności choć jeszcze oczekuję na swoje auto. Niestety obecny czas oczekiwania na odbiór auta to 4 miesiące a zamówiłem przed miesiącem. Będzie to wersja Style z silnikiem 1.5 i manulną skrzynią biegów w kolorze szary Quartz metalic. Dodatkowo wziąłem pakiet Comfort. Póki co ujeżdżam jeszcze swoją Insignię ale kupiec juź na nią jest.
Przed decyzją o zakupie Karoq odbyłem jazdy próbne prawie większością modeli SUV będących w moim zainteresowaniu. Na placu boju pozostała Kia Sportage i właśnie Karoq. Mam nadzieję, że wybrałem dobrze
Andrzej z Elbląga
-
BEATA&KRZYSZTOF
Dobry wieczór Andrzej. My zamówiliśmy auto podobne jak Ty i z tym pakietem, ale kolor srebrny brilliant metalizowany i teraz rozmyślam, czy nie lepszy byłby szary bussines
. Dodatkowo wzięłam funkcję monitorowania martwego pola z REAR TRAFFIC ALERT i koła 18.
Witajcie
Tak naprawdę dołączę do clubu jak odbiorę Karoqa (2,0 TDI 4x4 dsg) w przyszłym tygodniu. Póki co nie zabieram głosu tylko mówię dzień dobry. Pozdro
Tak naprawdę dołączę do clubu jak odbiorę Karoqa (2,0 TDI 4x4 dsg) w przyszłym tygodniu. Póki co nie zabieram głosu tylko mówię dzień dobry. Pozdro
Witam wszystkich
Jestem na etapie wyboru samochodu, mój wybór raczej padnie na Karoqa, więc zagoszczę tu na dłużej 
Witam wszystkich