Opony zimowe
Re: Opony zimowe
FELGI w Karoqu są szerokie na 7 cali; odsadzenie felg ET 45 a na aukcjui masz ROZMIAR: 6,5x17 ET38
Witam macie jakieś dośwadczenie wziołem nokian 215/50/18 nokia wr a4 w dobrej cenie kupiłem więc nawet nie doczytałem założe je na oryginalne karoqa a na lato chce kupić felgi od 18 rs ma ktoś tak może już ??
Mam taki sam plan. Kupiłem Pirelli w tym samym rozmiarze do fabrycznych felg.
Letnie chcę założyć na jakieś fajniejsze felgi. Najlepiej czarne ze szlifem. Te z wersji RS podobają nam się. Widziałem je na żywo przed salonem na czerwonej Octavii RS. Tylko do Karoq'a są na ten moment niedostępne. Do wiosny może się pojawią.
Letnie chcę założyć na jakieś fajniejsze felgi. Najlepiej czarne ze szlifem. Te z wersji RS podobają nam się. Widziałem je na żywo przed salonem na czerwonej Octavii RS. Tylko do Karoq'a są na ten moment niedostępne. Do wiosny może się pojawią.
No nowe mogą mieć cenę kosmiczną mam plan poszukać na wolnym rynku są chińskie po ok 2200 brutto ale mam stracha to brać szczerze mówią
To już wolałbym dołożyć 200 zł i mieć toyo https://www.oponeo.pl/dane-opony/toyo-s ... #235213603 oczywiście jeśli mowa o 18kerajnt pisze:No nowe mogą mieć cenę kosmiczną mam plan poszukać na wolnym rynku są chińskie po ok 2200 brutto ale mam stracha to brać szczerze mówią
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
Michjed , ale my mówimy o felgach ja kupiłem opony nokian ?
Upskerajnt pisze:Michjed , ale my mówimy o felgach ja kupiłem opony nokian ?
temat jest o oponach i już trochę zakręcony 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Tak więc kończyny temat felg i wracamy do opon.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Karoqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Dokładnie