Nie, to nienormalne. Ale tak to często jest w Skodzie…
Czas oczekiwania na Karoqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Karoqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Czy ktoś z forum odebrał swojego karoqa z dużym opóźnieniem i może coś powiedzieć o dodatkowych rabatach?
Ale czy można koło tego przejść obojętnie?
Mamy swoje prawa jako konsumenci. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z procedurami dochodzenia swoich praw w Urzędzie Ochrony Konsumenta? Ta sprawa nadaje się do poinformowania Rzecznika. Może on wymusi Firmę Skoda i sieć dealerską do stosowania transparentnych reguł gry w zakresie ustalania terminów realizacji zamówień.
A może ktoś ma inny pomysł na uporządkowanie tych spraw?
Witam Pani u której zamawiałem w salonie powiedziała że nie ma opcji musi mi auto wydać do 21.12.2018 przed świętami termin się zbliża a Pani coraz bardziej nabiera wody w usta , termin w systemie 51 tydzień 2018 dopytuje co i jak a ona mi na to że może się zdarzyć że po świętach itp nie winię jej ale podejście skody żałosne może miał ktoś jakieś doświadczenie umowa to umowa pieniądze biorą więc mają też obowiązki .
-
rymimarcin
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG
Dzisiaj odebrałem swój samochód, Style 1.5 TSI i trochę dodatków. Zamówiony 18 września 2018. Więc jakoś się da 
Farciarzrymimarcin pisze: ↑14 gru 2018, 22:41 Dzisiaj odebrałem swój samochód, Style 1.5 TSI i trochę dodatków. Zamówiony 18 września 2018. Więc jakoś się da![]()
Eeee tam ....pewnie spadł z lawetyischmaru pisze:Farciarzrymimarcin pisze: ↑14 gru 2018, 22:41 Dzisiaj odebrałem swój samochód, Style 1.5 TSI i trochę dodatków. Zamówiony 18 września 2018. Więc jakoś się da![]()

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Była srebrna Octavia II Fl Combi Style 1,4 TSI. Obecnie czarny Karoq Style 1,5 TSI+DSG i srebrna Fabia III Style 1,2 TSI+DSG
pozostaje nam cieszyć się twoim szczęściemmichjed pisze: ↑15 gru 2018, 11:15Eeee tam ....pewnie spadł z lawetyischmaru pisze:Farciarzrymimarcin pisze: ↑14 gru 2018, 22:41 Dzisiaj odebrałem swój samochód, Style 1.5 TSI i trochę dodatków. Zamówiony 18 września 2018. Więc jakoś się da![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Octavia to dobry wybór
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Jest najnowsze info od dealera i to całkiem fajne przed świętami
Produkcja mojego "kuraka" pojawiła się na 8 tydzień 2019 roku. Jest więc szansa na odbiór w połowie marca czyli tak jakby zgodnie z planem. Przypomnę, że zamówiony 12.10.br.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2018, 15:18 przez Andrew1962, łącznie zmieniany 1 raz.