Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Witam. Ja zamówiłem karoqa 1.5 dsg style 28.01. Dzwoniłem w zeszły piątek do dealera i nie ma terminu produkcji. Dziwne ,że niektórzy mają od razu określoną datę produkcji i odbioru.
-
batman_xp1
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style
Zapytaj dealera czy nie wskoczyłeś w jakieś zamówienie wcześniejsze (klient zrezygnował albo mieli zamówiony na salon). Od razu dostałeś termin produkcji?
Datę produkcji poznałem od razu przy zamawianiu.batman_xp1 pisze: ↑25 lut 2019, 5:24Zapytaj dealera czy nie wskoczyłeś w jakieś zamówienie wcześniejsze (klient zrezygnował albo mieli zamówiony na salon). Od razu dostałeś termin produkcji?
-
WujekStaszek
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG 4x4
Karoq 1.5 TSI DSG 4x4 + kupa dodatków - zamówiony w połowie grudnia - zamrożony już termin produkcji na 11 tydzień. Ma być do odbioru 25.03 - 1.04.
Chyba jednak termin bardzo zależy od dealera.
Możliwe...
Ostatnio zmieniony 25 lut 2019, 13:27 przez Shadoon, łącznie zmieniany 2 razy.
-
funtchomas
- Samochód: VW T-Roc 2.0 TSI 4motion
Karoq 1.5 TSI DSG 4x4 Style plus kilka drobiazgów- zamówiony 31 stycznia- termin produkcji nieznany. Oby tylko zdążyli zanim ta konfiguracja (silnik-skrzynia-napęd) wypadnie z produkcji.
-
Marcus
- Samochód: Karoq 1.5 TSi DSG 4x4
Jaka tapicerka? Mam zamówione 1.5 TSI DSG 4x4 i zastanawiam sie czy jeszcze Mix-a nie dołożyć. Podobno ta konfiguracji napędu tylko do przerwy wakacyjnej w produkcji.WujekStaszek pisze: ↑25 lut 2019, 13:22 Karoq 1.5 TSI DSG 4x4 + kupa dodatków - zamówiony w połowie grudnia - zamrożony już termin produkcji na 11 tydzień. Ma być do odbioru 25.03 - 1.04.
-
funtchomas
- Samochód: VW T-Roc 2.0 TSI 4motion
Z opcji zamówiłem :
- wnętrze Mix
- felgi Braga
- Driving Mode Select z funkcją Off- Road
- Pakiet Comfort
- nakładki na nadkolach
- podgrzewaną kierownicę z łopatkami
+ przedłużona gwarancja ( 4 lata ) i pakiet przeglądów.
Kolor szary Quarz.
Konfiguracja 1.5 + DSG + 4x4 tylko do przerwy wakacyjnej. Najbardziej żałuję braku 2.0 TSI w Style
- wnętrze Mix
- felgi Braga
- Pakiet Comfort
- nakładki na nadkolach
Kolor szary Quarz.
Konfiguracja 1.5 + DSG + 4x4 tylko do przerwy wakacyjnej. Najbardziej żałuję braku 2.0 TSI w Style
Witam, ja zamówiłem na początku stycznia Karoqa Sportline 2.0 TSI z DSG i 4x4 + masa dodatków (czerwień Velvet. dach panoramiczny, hak, pakiet asystentów kierowcy, auto light assist, obręcze 19" vega...) ciekawe czy zobaczę go w tym roku 
-
c#Hunter
- Samochód: Karoq Style 1.5TSI
Jak bierzecie pakiet Comfort do Style i nie bierzecie asystentów z line assist to zawsze warto wziąć rozpoznawanie znaków za 300pln. Można wtedy odblokować sobie line assist czy jak się ma dsg traffic jam emergency assist itp.funtchomas pisze: ↑25 lut 2019, 23:31 Z opcji zamówiłem :
- wnętrze Mix
- felgi Braga
- Pakiet Comfort
- nakładki na nadkolach
Kolor szary Quarz.
Konfiguracja 1.5 + DSG + 4x4 tylko do przerwy wakacyjnej. Najbardziej żałuję braku 2.0 TSI w Style![]()