Czas oczekiwania na Karoqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Naprawdę nie da się wziąć nic z placu?
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Karoqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Dzisiaj się dowiedziałem że 13 tydzień już się przesunął na 17 tydz. produkcji i to niepewny
-
funtchomas
- Samochód: VW T-Roc 2.0 TSI 4motion
-
WujekStaszek
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG 4x4
Mam zapewnienie (z dziś), że mój 1.5 TSI 4x4 DSG produkuje się w przyszłym tygodniu i w "systemie" jest zablokowany 11 tydzień jako wyznaczony na produkcję. Mam mieć auto za 3 tygodnie. Zamawiane w połowie grudnia.
No to jesteś szczesciarzWujekStaszek pisze: ↑05 mar 2019, 14:40 Mam zapewnienie (z dziś), że mój 1.5 TSI 4x4 DSG produkuje się w przyszłym tygodniu i w "systemie" jest zablokowany 11 tydzień jako wyznaczony na produkcję. Mam mieć auto za 3 tygodnie. Zamawiane w połowie grudnia.
sierpień klasycznie miesiącem wakacji - potem produkcja kwalifikowana jest jako model roku 2020
optymista - życzę, by to udzieliło się także innym oczekującym (w tym mnie również)

A ja słyszałem, że lipiec to przestój fabryk Škody
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Od września 2019 - po przewie produkcyjnej wchodzi nowa norma Euro 6d TEMP i konieczna będzie "nowa homologacja" stąd info, że 1.5TSI z DSG 4x4 tylko do wakacji - tj. do przerwy produkcyjnej (31 -35 tydzień to przerwa techniczna)i to z tego co się orientuję, nie tylko u Skody, ale prawie w całej moto branży. Bądźmy dobrej myśli, że zdążą wyprodukować nasze autka.
Przy okazji czy koledzy bliżsi centrali Skody mają przecieki jaki zmiany szykowane są w Karoq MY2020 - może warto będzie poczekać do września?
Przy okazji czy koledzy bliżsi centrali Skody mają przecieki jaki zmiany szykowane są w Karoq MY2020 - może warto będzie poczekać do września?