Jaki kolor preferujecie?
Re: Jaki kolor preferujecie?
Sprzedawca ostrzegał mnie przed kolorem Lava, podobno najbardziej widać na nim nawet drobne zarysowania ;/ Ale przyznał, że jest bardzo efektowny ja też tak uważam.
-
Michał Oktaba
Siemka
Posiadam Karoqa od przeszło 2 tygodni w kolorze białym. Samochód prezentuje się świetnie. W słońcu wygląda super i wydaje się optycznie większy.
Posiadam Karoqa od przeszło 2 tygodni w kolorze białym. Samochód prezentuje się świetnie. W słońcu wygląda super i wydaje się optycznie większy.
Biały Candy / Biały Laser / Biały Moon metalizowany ?
Napisz coś więcej o swoim Karoqu w odpowiednim dziale - jaka specyfikacja, twoje wrażenia z jazdy i ocena samochodu.
Napisz coś więcej o swoim Karoqu w odpowiednim dziale - jaka specyfikacja, twoje wrażenia z jazdy i ocena samochodu.
Ufff... Gdybym tu opisał perypetie z wybieraniem koloru, to pewnie zajechałbym z dwie klawiatury w tym czasie. Więc wersja skrócona - wybieraliśmy z moją lepszą połową tylko z tych kolorów, które udało się obejrzeć na autach. Wymagało to troszkę czasu ale ostatecznie szary business (choć o mało co byłby szary quartz).
Witaj bartic, ja też mam zamówiony szary biznes
Jak twoje wrażenia? Jesteś zadowolony? Może jakieś Fotki? Trudno znaleźć na ulicy taki kolor...
Ja też wybrałem szary biznes widziałem go w salonie na kodiaqu i wyglądał zajebiscie. Ale żonie podoba się czarny i teraz zastanawiamy się nad zmianą. Czarnego nigdzie nie widziałem nie wiem jak to będzie się prezentować
-
batman_xp1
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style
Ja zamówiłem szary quartz, teraz mam octavie III FL w tym kolorze i powiem że jest zajebiście efektowny i mało czasu trzeba mu poświęcić. Wcześniej miałem w octavii II czarny i to był dopiero lipa 
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Szarych businessów jest bardzo dużo na Superbach.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Karoqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Ten szary business na Superbie wygląda fenomenalnie szczególnie przy zachmurzonym niebie refleksy światła ładnie się na nim załamują
Na Karoqu też wygląda dobrze
Na Karoqu też wygląda dobrze
Ostatnio zmieniony 12 lut 2018, 14:03 przez mans, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Czarny na większym Kodiaqu wygląda odlotowo...
...ale na Karoqu jakoś tego nie widzę
Moim zdaniem najlepszymi kolorami dla Kuraka to biały albo szary business ewentualnie beż cappucino.
Ale wiadomo każdy ma inny gust a jak wiadomo o gustach itd.