Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Właśnie się dowiedziałem że mój zamówiony karoq 1.5 tsi 150 km 4×4 będzie w produkcji w 15 tyg i odbiór koniec kwietnia
jest nadzieja 
My zamawialismy 5.11.2018 jutro odbiór
wersja Style 1.5 Tsi 150 km
z dodatków:
Elektrycznie otwierana klapa
Podgrzewana kierownica
Blind spot
Koło zapasowe
Z giftow od dealera : mata do bagażnika, 2 komplety dywanikow : guma i welurowe oraz multimedialny uchwyt dla juniora
Kolor biały moon.
z dodatków:
Elektrycznie otwierana klapa
Podgrzewana kierownica
Blind spot
Koło zapasowe
Z giftow od dealera : mata do bagażnika, 2 komplety dywanikow : guma i welurowe oraz multimedialny uchwyt dla juniora
Kolor biały moon.
Powiem tak : końcem stycznia był telefon że termin produkcji został zamrożony na 8 tydzień,w tamtym tygodniu telefon że jest już w Poznaniu,w poniedziałek telefon że już jest w dealera. Sprzedawca od początku niczego nie obiecywał więc radość tym większą że trwało to "tylko" 4 mce
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Nic tylko gratulować
Ja już 3 dzień się cieszę swoim a oczekiwałem równe co do dnia 5 miesięcy
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
-
BEATA&KRZYSZTOF
Gratuluję
.
U nas 5 mcy minęło i cisza. Mamy zatem czas na testowanie innych. Na razie zaliczyliśmy mazdę CX3, CX5. W poniedziałek będzie RAV4.
U nas 5 mcy minęło i cisza. Mamy zatem czas na testowanie innych. Na razie zaliczyliśmy mazdę CX3, CX5. W poniedziałek będzie RAV4.
Ja zamówiłem 1 września i ponoć odbieram go w przyszłym tygodniu... Szczerze powiedziawszy zapomniałem już co domawiałem... Przed odbiorę muszę poszukać listy co miało w nim być...
-
Piotr&Magda
- Samochód: Karoq 1,5 tsi style
W oczekiwaniu na Karoqa, odwiedziłem salon Toyoty ... i mogę śmiało stwierdzić, że mają się czym pochwalić Rav4 fajnie wygląda i nie jest dużo droższy od skody ... a i hybryda kusiBEATA&KRZYSZTOF pisze: ↑14 mar 2019, 22:29 Gratuluję.
-
c#Hunter
- Samochód: Karoq Style 1.5TSI
Po mieście Hybryda daje gigantyczne oszczędności na paliwie. Trzeba liczyć 1/3 mniejsze spalanie najmarniej.Piotr&Magda pisze: ↑15 mar 2019, 9:55W oczekiwaniu na Karoqa, odwiedziłem salon Toyoty ... i mogę śmiało stwierdzić, że mają się czym pochwalić Rav4 fajnie wygląda i nie jest dużo droższy od skody ... a i hybryda kusiBEATA&KRZYSZTOF pisze: ↑14 mar 2019, 22:29 Gratuluję.
U nas 5 mcy minęło i cisza. Mamy zatem czas na testowanie innych. Na razie zaliczyliśmy mazdę CX3, CX5. W poniedziałek będzie RAV4.![]()