Czas oczekiwania na Karoqa
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Ja dzwoniłem ostatnio do dealera z pytaniem czy jest termin produkcji, bo zastanawiamy się nad hakiem. Jest jutro 10 maj, auto zamówione 16 kwietnia i jeszcze nic nie wiadomo o terminie, a zamówiliśmy 1.6 TDI... Zaczynam się martwić...
Również odebrałem swojego kuraka 26.04 i po kilkuset kilometrach mam podobne odczucia. Zrobić sobie 200km to sma przyjemnośćPiotr&Magda pisze: ↑09 maja 2019, 19:34
Już jest, odebrałem 26 kwietnia ...
I powiem, że warto było czekać. Świetne auto nie tylko z wyglądu ale i w użytkowaniu. Naprawdę super się jeździ, ............ Jestem pod wrażeniem, przyśpieszenie, zwrotność, systemy bezpieczeństwa, znakomita widoczność oraz wykończenie wnętrza, rewelacyjne fotele z tego samochodu nie chce się wysiadać.........
Bądźcie cierpliwi, bo naprawdę warto.
.......... Czesi zrobili świetny samochód ☺.......
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
I właśnie o to chodziKszeko pisze: ↑11 maja 2019, 3:01Również odebrałem swojego kuraka 26.04 i po kilkuset kilometrach mam podobne odczucia. Zrobić sobie 200km to sma przyjemnośćPiotr&Magda pisze: ↑09 maja 2019, 19:34
Już jest, odebrałem 26 kwietnia ...
I powiem, że warto było czekać. Świetne auto nie tylko z wyglądu ale i w użytkowaniu. Naprawdę super się jeździ, ............ Jestem pod wrażeniem, przyśpieszenie, zwrotność, systemy bezpieczeństwa, znakomita widoczność oraz wykończenie wnętrza, rewelacyjne fotele z tego samochodu nie chce się wysiadać.........
Bądźcie cierpliwi, bo naprawdę warto.
.......... Czesi zrobili świetny samochód ☺.......![]()
Witam
Ja złożyłem zamówienie na czarnego Karoqa Sportline 2.0TSI DSG 4x4 i kilkoma dodatkami 1 kwietnia. Na początku maja wpadł termin produkcji na 23 tydzień. Jeszcze nie potwierdzony ale licze, że się nie zmieni
Ja złożyłem zamówienie na czarnego Karoqa Sportline 2.0TSI DSG 4x4 i kilkoma dodatkami 1 kwietnia. Na początku maja wpadł termin produkcji na 23 tydzień. Jeszcze nie potwierdzony ale licze, że się nie zmieni
Mam taki sam termin, a zamówienie z 10.2018. Tyle, że 1.5 tsi dsg style z dodatkami.JareK77 pisze:Witam
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Ale też czarnyShadoon pisze:Mam taki sam termin, a zamówienie z 10.2018. Tyle, że 1.5 tsi dsg style z dodatkami.JareK77 pisze:Witam
-
ekim
- Samochód: Karoq 2.0TDI 190KM 4x4 DSG
To bardzo szybko. Ja zamawiałem diesla 190KM 4x4 DSG w listopadzie i właśnie się wyprodukował i będzie zmierzał do kraju
Napisz potem prosze ile uplynelo od dnia produkcji do dnia dostarczenia do dealera.ekim pisze:To bardzo szybko. Ja zamawiałem diesla 190KM 4x4 DSG w listopadzie i właśnie się wyprodukował i będzie zmierzał do kraju
-
ekim
- Samochód: Karoq 2.0TDI 190KM 4x4 DSG
Ok! Wstępne info mam że będzie do końca tygodnia a potem rejestracja i detale montowane na miejscu w salonie. Kazali mi się szykować na koniec przyszłego tygodniaShadoon pisze: ↑14 maja 2019, 16:01Napisz potem prosze ile uplynelo od dnia produkcji do dnia dostarczenia do dealera.ekim pisze:To bardzo szybko. Ja zamawiałem diesla 190KM 4x4 DSG w listopadzie i właśnie się wyprodukował i będzie zmierzał do kraju
-
M a r c i n
- Samochód: WRX STI 04', Corolla TS 02', Scala 19'
Nie do końca tak to działamans pisze: ↑02 kwie 2019, 7:15Wolne żarty Kolego![]()
Jaka herezja![]()
Po prostu nie od dziś wiadomo, że niektórzy dealerzy Skody mają pozamawiane wcześniej samochody do produkcji.
Gdy pojawia się potencjalny nabywca na takie auto podaje on swoją konfigurację i wskakuje w produkcję nie czekając jak inne osoby na tym forum 6 czy nawet 12 miesięcy na swoje auto.
@Marcin jak jesteś zainteresowany to mogę podać Ci na PW konkretnych dealerów Skody w Polsce, którzy stosują takie właśnie praktyki i dobrze na tym wychodzą![]()
Dziwi mnie tylko, że Ty jako doświadczony sprzedawca Skody o tym nie wiesz![]()
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.