Ooo, jeszcze potrwa zanim odbiorę (czerwiec). Ale pojeździłem po salonach i wszystkie interesujące mnei kolory widziałem na żywo. biznes wygrał z quartzem tyko dlatego, że właśnie sprzedaliśmy fiestę mk VII praktycznie w kolorze takim jak quartz, a córka ma golfa też w ciemnoszarym metaliku. Tego już było za wiele. Będzie jasno-szary.Witaj bartic, ja też mam zamówiony szary biznesJak twoje wrażenia? Jesteś zadowolony? Może jakieś Fotki? Trudno znaleźć na ulicy taki kolor...
Jaki kolor preferujecie?
Re: Jaki kolor preferujecie?
A ktoś rozważa szary steel?
Widziałem szary Steel na żywo w salonie. Z początku też mi się podobał i w sumie już byłem na niego zdecydowany ale przy drugiej wizycie w salonie przyjrzałem się mu bliżej i przez to że to nie metalik to wszystko na nim widać nawet najmniejsze ryski i ślady po paluchach. Sam kolor robi wrażenie i podoba mi się. Ale Zmieniłem zdanie na szary biznes
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
No żebyś Kolego nie żałował, że nie wybrałeś szarego guartzbartic pisze: ↑13 lut 2018, 17:28Ooo, jeszcze potrwa zanim odbiorę (czerwiec). Ale pojeździłem po salonach i wszystkie interesujące mnei kolory widziałem na żywo. biznes wygrał z quartzem tyko dlatego, że właśnie sprzedaliśmy fiestę mk VII praktycznie w kolorze takim jak quartz, a córka ma golfa też w ciemnoszarym metaliku. Tego już było za wiele. Będzie jasno-szary.Witaj bartic, ja też mam zamówiony szary biznesJak twoje wrażenia? Jesteś zadowolony? Może jakieś Fotki? Trudno znaleźć na ulicy taki kolor...
Ja się jeszcze cały czas nie mogę zdecydować Szary bisness czy Szary quartz
:
Z początku wybrałem Biały moon ale mi przeszło jak zobaczyłem ubłoconą białą Octavię sąsiada
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 11:19 przez mans, łącznie zmieniany 2 razy.
-
batman_xp1
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style
Ja mam teraz szary quartz na octavi III FL i do Karaqo dalej biorę szary quartz.
-
MusiCManiaC
Ja jadę zamówić Karoq-a w sobotę podczas wstępnej konfiguracji wybrałem kolor red velvet lecz małżonka twierdzi że "mocno wyraźisty" może zmieni zdanie jak zobaczy live 
-
mans
Nie dość, że mocno wyrazisty to jeszcze mocno bijący po kieszeni
Nie rozumiem dlaczego kosztuje on aż 4200zł
Nie rozumiem dlaczego kosztuje on aż 4200zł
Dobry wybór. Naprawdę fajnie wygląda ten kolor na Karoqu. Widziałem na żywo pod salonem Skody. Jest wyrazisty, ale to chyba dobrze (podobny jest do "power red" w Astrze K). Szkoda życia żeby jeździć kolejnym srebrnym lub szarym samochodemMusiCManiaC pisze: ↑15 lut 2018, 18:48 Ja jadę zamówić Karoq-a w sobotę podczas wstępnej konfiguracji wybrałem kolor red velvet lecz małżonka twierdzi że "mocno wyraźisty" może zmieni zdanie jak zobaczy live![]()
-
mans
Ale przecież Red Velvet czy Biały Moon to lakiery właśnie metaliczne
Do tego czerwonego super się komponują te sportowe siedzenia
Do tego czerwonego super się komponują te sportowe siedzenia