Witam ,
Tak jak w tamtym roku do sprzedania mam Karoqa po niecałym roku użytkowania. Auto kupione w czerwcu 2019. Sprzedaję bo wkrótce wymieniam na kolejnego. Auto zadbane , garażowane z wykupioną 4 letnia gwarancją i 4 letnim pakietem przeglądów. Termin oddania do uzgodnienia ale myślę że nie wcześniej niż kwiecień. Dokupione koło zapasowe, podgrzewana przednia szyba. Stan idealny. Ma tą chwilę przebieg około 12tys. km.
Witaj batman_xp1,
piękna ta Lava Blue
Nie obraź się ale w mojej ocenie ciężko Ci będzie wyciągnąć taką cenę, tym bardziej, że przy obecnych rabatach wyprzedażowych można mieć nowe auto, nie w aż tak bogatej konfiguracji, za podobną albo trochę wyższą cenę. Ale mimo wszystko życzę Ci abyś znalazł chętnego! Pozdrawiam
Bez wyprzedaży, 2020 rok produkcji Sportline 1,5TSI manual 106.400,- z pakietem przeglądów na 4 lata i wydłużoną gwarancją do 4 lat.
Też uważam, że to auto musi znaleźć swojego kupca, czyli kogoś szukającego akurat tak skonfigurowanego.
ArKos pisze: ↑22 lut 2020, 18:56
Bez wyprzedaży, 2020 rok produkcji Sportline 1,5TSI manual 106.400,- z pakietem przeglądów na 4 lata i wydłużoną gwarancją do 4 lat.
Też uważam, że to auto musi znaleźć swojego kupca, czyli kogoś szukającego akurat tak skonfigurowanego.