Jaki kolor preferujecie?
-
MusiCManiaC
Re: Jaki kolor preferujecie?
Powyższy kolor całkiem fajny, ale nie dostępny chyba w tej chwili? Jednak zrezygnowałem z czerwieni na rzecz koloru szary quartz
żona ma rację jakiś taki "resorkowaty"ten czerwień i jeszcze dopłata 4200... nie warto.
Też doszedłem do tego samego wnioskuMusiCManiaC pisze: ↑17 lut 2018, 22:11 Powyższy kolor całkiem fajny, ale nie dostępny chyba w tej chwili? Jednak zrezygnowałem z czerwieni na rzecz koloru szary quartzżona ma rację jakiś taki "resorkowaty"ten czerwień i jeszcze dopłata 4200... nie warto.
A żeby 3 kolejny samochód nie był szary, to przełamałem konwencję i wybrałem emerald green
-
mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Ten zielony bardzo ładny kolor bo sąsiad ma nową Fabię w tym kolorze

(CP https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kar ... 392780b783)
(CP https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kar ... 392780b783)
-
lwewiorkowski
Witam, zamówiłem 2 miesiące temu Skodę karoq w kolorze niebieski lava w salonie w Warszawie. Do dziś nie ma informacji o dacie produkcji. Podobnież jest problem z dostarczeniem pigmentu do fabryki.
Czy ktoś miał podobny problem lub ma jakieś informacje na ten temat.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam
Termin produkcji powinien być znany do trzech tygodni od zamówienia.lwewiorkowski pisze: ↑27 lut 2018, 10:26 Witam, zamówiłem 2 miesiące temu Skodę karoq w kolorze niebieski lava w salonie w Warszawie. Do dziś nie ma informacji o dacie produkcji. Podobnież jest problem z dostarczeniem pigmentu do fabryki.
Pozdrawiam
-
lwewiorkowski
Możecie polecić jakiś "konkretny" salon w Warszawie, albo nie daleko Warszawy?Kraq pisze:Termin produkcji powinien być znany do trzech tygodni od zamówienia.lwewiorkowski pisze: ↑27 lut 2018, 10:26 Witam, zamówiłem 2 miesiące temu Skodę karoq w kolorze niebieski lava w salonie w Warszawie. Do dziś nie ma informacji o dacie produkcji. Podobnież jest problem z dostarczeniem pigmentu do fabryki.
Pozdrawiam
Jestem zadowolony z salonu Auto Wimar przy ul. Modlińskiej. Mogę polecić Ci mojego handlowca. Więcej info w wiadomości prywatnej.lwewiorkowski pisze: ↑27 lut 2018, 11:33Możecie polecić jakiś "konkretny" salon w Warszawie, albo nie daleko Warszawy?Kraq pisze:Termin produkcji powinien być znany do trzech tygodni od zamówienia.lwewiorkowski pisze: ↑27 lut 2018, 10:26 Witam, zamówiłem 2 miesiące temu Skodę karoq w kolorze niebieski lava w salonie w Warszawie. Do dziś nie ma informacji o dacie produkcji. Podobnież jest problem z dostarczeniem pigmentu do fabryki.
Pozdrawiam
-
lwewiorkowski
Właśnie tam zamawiałem. Po 3 tygodniach od zamówienia mój telefon do handlowca - informacja, że nie ma jeszcze żadnej informacji. Po miesiącu (od zamówienia) telefon od innego handlowca z tego salonu, z informacją, że nie można określić terminu, ponieważ nie można dostarczyć pigmentu.tborowsk pisze:Jestem zadowolony z salonu Auto Wimar przy ul. Modlińskiej. Mogę polecić Ci mojego handlowca. Więcej info w wiadomości prywatnej.lwewiorkowski pisze: ↑27 lut 2018, 11:33Możecie polecić jakiś "konkretny" salon w Warszawie, albo nie daleko Warszawy?Kraq pisze: Termin produkcji powinien być znany do trzech tygodni od zamówienia.