Czas oczekiwania na Karoqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
tborowsk

Re: Czas oczekiwania na Karoqa

Post autor: tborowsk »

Szaraq pisze: 06 mar 2018, 10:21 Witam, zamówiony w listopadzie 2017 Karoq 1,5 DSG Style plus dodatki już "zamrożony" do produkcji. Przybliżony termin to 16 tydzień. Podobno w marcu jest przerwa technologiczna? Ciekawe czy nie będzie więcej opóźnień?
Jaką masz specyfikację i kolor?

Też zamówiłem 1,5 DSG Style plus dodatki, ale w lutym i również mam zaplanowaną produkcję na 16 tydzień.

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

matt97
Samochód: Karoq 1.5 TSI DSG

Post autor: matt97 »

Dziś dostałem potwierdzenie produkcji mojego Karoqa na 11 tydzień, a więc przyszły tydzień.... czas odbioru więc się zbliża :)
Autko zamówione w 2017 r. przed świętami - 1.5 STYLE DSG - Czarny metalik.

chirek

Post autor: chirek »

Karoq Style 1,5 z DSG zamówiony koniec stycznia. Powinienem go odebrać z salonu w tym tygodniu

batman_xp1
Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style

Post autor: batman_xp1 »

To express.

Anna

Post autor: Anna »

Zamówiony w listopadzie, odebrany przed końcem lutego (1.5 TSI, manual, varioflex, canton, tapicerka mix, kolor quartz grey), planowany odbiór był na koniec marca więc prawie miesiąc przed czasem.

mak2008

Post autor: mak2008 »

Anna można zdj waszego karoq ? też zamawialiśmy w kolorze guartz grey i się zastanawiam czy dobry wybór ? :)

tborowsk

Anna pisze: 13 mar 2018, 15:24 Zamówiony w listopadzie, odebrany przed końcem lutego (1.5 TSI, manual, varioflex, canton, tapicerka mix, kolor quartz grey), planowany odbiór był na koniec marca więc prawie miesiąc przed czasem.
Kiedy dostałaś info z salonu, że odbierzesz miesiąc wcześniej?

Zacząłem mieć cichą nadzieję, że i w moim przypadku produkcja będzie szybciej, niż w 16 tygodniu roku :)

michalw

Post autor: michalw »

tborowsk pisze: 13 mar 2018, 19:51
Anna pisze: 13 mar 2018, 15:24 Zamówiony w listopadzie, odebrany przed końcem lutego (1.5 TSI, manual, varioflex, canton, tapicerka mix, kolor quartz grey), planowany odbiór był na koniec marca więc prawie miesiąc przed czasem.
Kiedy dostałaś info z salonu, że odbierzesz miesiąc wcześniej?

Zacząłem mieć cichą nadzieję, że i w moim przypadku produkcja będzie szybciej, niż w 16 tygodniu roku :)
Weź mnie nawet nie denerwuj - zamawialiśmy tego samego dnia te samo auto i ja mam 25 tydzień roku. Mnie to by się naprawdę przydało przyspieszenie :)

chojnaś
Samochód: Skoda Karoq, 1.5 TSI DSG

Post autor: chojnaś »

Czy ktoś ma informacje na jakiej podstawie dealerzy podają czas realizacji zamówienia? Czy mają wejście na plan zamówień i obciążeń fabryk? :?:

tborowsk

michalw pisze: 13 mar 2018, 20:59 Weź mnie nawet nie denerwuj - zamawialiśmy tego samego dnia te samo auto i ja mam 25 tydzień roku. Mnie to by się naprawdę przydało przyspieszenie :)
Ty mógłbyś wskoczyć na moje miejsce, a ja np. na 12 tydzień ;)
chojnaś pisze: 13 mar 2018, 21:30 Czy ktoś ma informacje na jakiej podstawie dealerzy podają czas realizacji zamówienia? Czy mają wejście na plan zamówień i obciążeń fabryk? :?:
zapewne tak, ale poczekajmy na oficjalne stanowisko naszego handlowca ze Skody :)

ODPOWIEDZ