Czas oczekiwania na Karoqa
-
szczesliwybanan
- Samochód: Skoda Karoq 1.5
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Przecież to ściema. Nawet w najlepszych czasach nie było tak, że za miesiąc odbierało się samochód.Airput89 pisze:Wstępnie mówili o około 3 miesiącach czekania.szczesliwybanan pisze: ↑05 cze 2022, 3:57 Tak szybko?! O co chodzi? Czy jest mało zamówień na samochody?![]()
Mam nadzieję, że te terminy będą dotrzymane.
Już mi Kia anulowali, mam nadzieję że z karoqiem się uda
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
-
szczesliwybanan
No właśnie coś mi nie gra
w ogóle termin 4 miesięcy wydaje mi się bardzo szybko, no ale zobaczymy
Nikt nie mówi o miesiącu. Podałem planowaną date produkcji, odbior to połowa lipca - do zamówienia 2 miesiące to będą mniej więcej.coulomb pisze: ↑05 cze 2022, 21:32Przecież to ściema. Nawet w najlepszych czasach nie było tak, że za miesiąc odbierało się samochód.Airput89 pisze:Wstępnie mówili o około 3 miesiącach czekania.szczesliwybanan pisze: ↑05 cze 2022, 3:57 Tak szybko?! O co chodzi? Czy jest mało zamówień na samochody?![]()
Co to pytania o wersję - sportline 2.0 TSI. Z dodatków wszystko bez elektryki foteli i skóry. Zamiast podgrzewanej szyby mam zamówione ogrzewanie postojowe
Jaka cenę wynegocjowales? Rabat wpadł ?Airput89 pisze: ↑05 cze 2022, 22:36Nikt nie mówi o miesiącu. Podałem planowaną date produkcji, odbior to połowa lipca - do zamówienia 2 miesiące to będą mniej więcej.coulomb pisze: ↑05 cze 2022, 21:32Przecież to ściema. Nawet w najlepszych czasach nie było tak, że za miesiąc odbierało się samochód.Airput89 pisze:
Wstępnie mówili o około 3 miesiącach czekania.
Co to pytania o wersję - sportline 2.0 TSI. Z dodatków wszystko bez elektryki foteli i skóry. Zamiast podgrzewanej szyby mam zamówione ogrzewanie postojowe
Wyszło 195k z pakietem serwisowym. 4% rabatu.Marcooo pisze:Jaka cenę wynegocjowales? Rabat wpadł ?Airput89 pisze: ↑05 cze 2022, 22:36Nikt nie mówi o miesiącu. Podałem planowaną date produkcji, odbior to połowa lipca - do zamówienia 2 miesiące to będą mniej więcej.
Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka
-
szczesliwybanan
Dostałem informacje: zamówienie 2 czerwca - produkcja ostatni tydzień lipca, auto fizycznie do odbioru będzie w połowie sierpnia.
Dzisiaj dostałem telefon z informacją, że samochód jest już wyprodukowany.
Jeszcze tydzień wcześniej niż pierwotnie planowany. Zamówienie z 28 maja
Jeszcze tydzień wcześniej niż pierwotnie planowany. Zamówienie z 28 maja
-
szczesliwybanan
-
szczesliwybanan
U mnie produkcja przesunięta z 30 tygodnia roku na 28 tydzień (11-18 lipca) (zamówienie 1 czerwca)