Ja zamówiłem z Suedią.Marcus pisze: ↑25 lut 2019, 23:02Jaka tapicerka? Mam zamówione 1.5 TSI DSG 4x4 i zastanawiam sie czy jeszcze Mix-a nie dołożyć. Podobno ta konfiguracji napędu tylko do przerwy wakacyjnej w produkcji.WujekStaszek pisze: ↑25 lut 2019, 13:22 Karoq 1.5 TSI DSG 4x4 + kupa dodatków - zamówiony w połowie grudnia - zamrożony już termin produkcji na 11 tydzień. Ma być do odbioru 25.03 - 1.04.
Chyba jednak termin bardzo zależy od dealera.
Czas oczekiwania na Karoqa
-
WujekStaszek
- Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG 4x4
Re: Czas oczekiwania na Karoqa
Witam, Zamówiony 1.5 TSI STYLE + comfort w manualu - już ponad miesiąc w "oczekujących" liczę, że tuż przed przerwą wakacyjną Skoda wrzuci go na taśmę, Jeżeli nie to będzie model roku 2020. W zamówieniu termin dostarczenia koniec września - pozdrawiam wszystkich oczekujących.
-
Marcus
- Samochód: Karoq 1.5 TSi DSG 4x4
Ja zamówiłem czarnego wiec nakładek nie brałem.funtchomas pisze: ↑25 lut 2019, 23:31 Z opcji zamówiłem :
- wnętrze Mix
- felgi Braga
- Driving Mode Select z funkcją Off- Road
- Pakiet Comfort
- nakładki na nadkolach
- podgrzewaną kierownicę z łopatkami
+ przedłużona gwarancja ( 4 lata ) i pakiet przeglądów.
Kolor szary Quarz.
Konfiguracja 1.5 + DSG + 4x4 tylko do przerwy wakacyjnej. Najbardziej żałuję braku 2.0 TSI w Style![]()
Tez wziąłem Brage,
Driving mode mam,
Pakiet Comfort tez.
Kiere z podgrzewaniem, must have, mam w astrze i używam cześciej niz foteli.
Dołożyłem varioflex, pakiet asystentów do 160, hak, podgrzewana szyba, Active Info Display i w ostatniej chwili Cantona. Nad Mixem sie jeszcze łamie.
Tez żałuje ze nie ma 2.0 TSI w Style. Sportline mi jakoś nie pasuje, choćby dlatego ze sportowej kierownicy nie ma podgrzewanej.
Rzutem n
-
funtchomas
- Samochód: VW T-Roc 2.0 TSI 4motion
Po 17 latach posiadania czarnych samochodów w końcu odważyłem się na odmianę.Ja zamówiłem czarnego wiec nakładek nie brałem.
Tez wziąłem Brage,
Driving mode mam,
Pakiet Comfort tez.
Kiere z podgrzewaniem, must have, mam w astrze i używam cześciej niz foteli.
Dołożyłem varioflex, pakiet asystentów do 160, hak, podgrzewana szyba, Active Info Display i w ostatniej chwili Cantona. Nad Mixem sie jeszcze łamie.
Tez żałuje ze nie ma 2.0 TSI w Style. Sportline mi jakoś nie pasuje, choćby dlatego ze sportowej kierownicy nie ma podgrzewanej.
Nakładki do czarnego pasują nieźle ale wiadomo-kwestia gustu.
Z Varioflex nie skorzystałem przez 6 lat posiadania Yeti ani razu więc nie zamawiałem, a tapicerka seryjna mnie nie przekonała stąd mix.
- Andrew1962
- Samochód: Skoda Karoq Style 1.5
Dzisiejszy update od dealera. Mój Kurak wyprodukowany i zafakturowany 25.02 (dla przypomnienia miał być produkowany wg kalendarza w 9 tygodniu). Odbiór około połowy marca
To dobra informacja, która potwierdza wcześniejsze terminy przekazywane przez niego. Akurat na początek wiosny
Pozdrawiam
Czy Sprzedawcy z salonów Škody obecni na tym forum mają doświadczenie w sprawie ponagleń odnośnie realizacji zamówienia? Czy imoprter jest w stanie coś zrobić znając numer zamówienia/komisji? Od 10.2018 brak wyznaczonego terminu produkcji, a w zamówieniu termin przekazania auta jest do 31.03.2019 r. Co sensownego radzicie Panie/Panowie Sprzedawcy zrobić oprócz czekania?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
BEATA&KRZYSZTOF
Mój "pan" z salonu nie odbiera tel. nie odpisuje na e-maile.
Jak chcę się czegoś dowiedzieć muszę jechać do niego. Też tak macie?
Nie. Ja na komunikację i kulturę nie mogę narzekać u sprzedawcy. Jest miło, ale auta nie maBEATA&KRZYSZTOF pisze:Mój "pan" z salonu nie odbiera tel. nie odpisuje na e-maile.Jak chcę się czegoś dowiedzieć muszę jechać do niego. Też tak macie?
-
c#Hunter
- Samochód: Karoq Style 1.5TSI
Zachowuje się bardzo nie profesjonalnie. Poproś o zmianę handlowca motywując to unikaniem przez niego kontaktu.BEATA&KRZYSZTOF pisze: ↑01 mar 2019, 15:24 Mój "pan" z salonu nie odbiera tel. nie odpisuje na e-maile.Jak chcę się czegoś dowiedzieć muszę jechać do niego. Też tak macie?