Czas oczekiwania na Karoqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Karoqa
zagi
Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI

Re: Czas oczekiwania na Karoqa

Post autor: zagi »

Aktualizuje czas oczekiwania. Auto zamówione 5 lutego . Produkcja przewidziana w tej chwili na połowę czerwca. Ktoś ma podobny termin ?

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

matt97
Samochód: Karoq 1.5 TSI DSG

Post autor: matt97 »

hmm - długo - a jaki silnik i skrzynia bo to też ma znaczenie.

zagi
Samochód: Skoda Karoq Style 1.5TSI

Post autor: zagi »

1.5 tsi skrzynia manualna. Wersja style+comfort+kilka opcji. Bez varioflexa. Tez mi się wydaje długo. Pierwszy miałem na lipca. Dealer mówił że nie spodziewali się takiego zainteresowania bo jest bardzo duże i stąd te terminy.

bartic
Samochód: Skoda Karoq 1.5 tsi (manual)

Post autor: bartic »

Auto zamówione 5 lutego . Produkcja przewidziana w tej chwili na połowę czerwca. Ktoś ma podobny termin ?
HA! To będą bliźniaki! Ja również zamówiłem 5.02.2018 i jak się można spodziewać produkcja to połowa czerwca.
Style 1.5 tsi manual + comfort + opcje.

gemmi

Post autor: gemmi »

Ja swojego Karoq 1,5 TSI 110 kW (150 KM) DSG Style zamówiłem zaraz na początku stycznia i dostałem niedawno informacje od dealera, że samochód ma planowany termin produkcji na koniec maja :/
Nie wiem już sam co o tym myśleć.

batman_xp1
Samochód: Skoda Karoq 1.5 TSI, Style

Post autor: batman_xp1 »

Karoq 1.5 Tsi, style, manual. Dobrana tylko szyba przednia elektrycznie podgrzewana. Zamówienie z 02.02.18. Dziś info że auto do odbioru pod koniec marca.

matt97
Samochód: Karoq 1.5 TSI DSG

Post autor: matt97 »

Z tymi zamówieniami to nie jest do końca tak. Ja zamawiałem w styczniu i mam 11 tydzień 2018 r. produkcje ale dowiedziałem się wczoraj w salonie, że autko było faktycznie zamówione już w grudniu tylko przy zamówieniu wpisali mnie do zamówienia. Tak więc z tego mogą wynikać rozbieżności w terminach. Salony często w ciemno zamawiają autka wiedząc, że i tak znajdą nabywcę.

Phyphoos
Samochód: Karoq, 1,5TSI DSG

Post autor: Phyphoos »

Ja zamówiłem przed samymi świętami i mam produkcje na 11 tydzień.

pkrzysiekp

Post autor: pkrzysiekp »

Skoda 1,5 DSG zamówiona pod koniec grudnia odbiór miał być w 15 tygodniu 2018. Dzisiaj dowiedziałem się że maj jest planowany na odbiór a więc 5 tygodni po terminie w zależności, który to będzie maj. Skoda chyba nie przewidziała takiego zainteresowania. Plus jeszcze gdzieś czytałem o pogotowiu strajkowym w zakładach Skody. Cierpliwość wystawiona na maxa :x

MusiCManiaC

Post autor: MusiCManiaC »

O pogotowiu strajkowym też czytałem, ja mam czas na podjęcie decyzji o zakupie do końca tego tygodnia, auto jest mi cholernie potrzebne na początek lipca... Mój dealer mówi - system pokazuje zdążymy, ale gdy dochodzi do rozmów odnośnie zapisu w umowie że jeśli termin ulegnie zmianie i nie będę miał czym pojechać na wakacje to zostanie mi wypożyczony na ten czas samochód zastępczy to niestety ale nie chcą się zgodzić.Dlatego obawiam się terminu realizacji.

ODPOWIEDZ